Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Mapy TomTom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Kam přesně se kopírujou mapy v HTC Touch Cruise.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som si spravil folder pod tomtom-om(\Storage card\Program Files\Navigator\Maps). myslim ale ze pri prvom starte si ich TT najde sam-oscanuje cele PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mě je právě nechce najít.Pořád to píše ,,mapy nenalezeny".Zkoušel jsem je nakopírovat samostatně na pamětovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    musíš je dát na storage card--my documents a pak to frčí jinak to nenajde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Funguje to i kdyz jsou jen v rootu Storage Card.V My Documents bezpodminecne byt nemusi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    to je možný, já to odjinud nespustim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jasně už to vidím,ale stejně je tam TomTom nenajde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    tAK UŽ MĚ TO PUSTILO DÁL,ALE TED TO CHCE PO MĚ AKTIVAČNÍ KÓD A TEN NEMÁM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Běž to reklamovat do krámu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Běž to reklamovat do krámu.
    Jasně!Dík za supr radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To je uplne normalni odpoved,Tom Toma jsi si jiste radne zakoupil,tudiz si k mas i aktivacni kod
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Já jsem je nekoupil,ale dostal i s pamětovkou,ale žádný kód ne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Manik_007_ce4you
    Guest

    Pokud jsi si je nekoupil a nejsi tudíž jejichž řádným vlastníkem, tak se dopouštíš přestupku či trestného činu a můžeš být za to státními orgány pokutován.
    Doporučuji mapy okamžitě smazat a jít si je zakoupit do obchodu :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Už jsem to udělal.Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TomTom one new a mapy
    Od Kaliban123 v sekci TomTom
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 19:37
  2. Tomtom 720 a mapy
    Od acizek_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 19:55
  3. Mapy Tomtom GO
    Od cinko v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 17:35
  4. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05