Skype z PDA přes pc
Zdravím, chtěl bych se zeptat na radu, jak nastavit, aby mi skype v pda N560 šlo přes notebook,který je na wifi.
Vím, že skype jde přímo z notebooku nebo skype z pda, ale mám právě kombinaci problémů, které mě nutí na toto komplikované připojení. Internet mi už takto funguje, takže to není připojením, jen je otázka jak k tomu přenosu donutit skype. Nabízí mi totiž jen možnost wifi nebo 3G.
Dík za každou dobrou radu.
T.
Vím, že skype jde přímo z notebooku nebo skype z pda, ale mám právě kombinaci problémů, které mě nutí na toto komplikované připojení. Internet mi už takto funguje, takže to není připojením, jen je otázka jak k tomu přenosu donutit skype. Nabízí mi totiž jen možnost wifi nebo 3G.
Dík za každou dobrou radu.
T.
[QUOTE="Docent"]Nainstalovat Skype na notebook a koupit si k němu sluchátka s mikrofonem.[/QUOTE]
Děkuji za radu, ale pokud kdyby jsi četl správně, tak vím o této možnosti, ale kombinace problémů, které tu nechci rozepisovat, mě nutí k té kombinaci, na jakou se ptám.
Děkuji za radu, ale pokud kdyby jsi četl správně, tak vím o této možnosti, ale kombinace problémů, které tu nechci rozepisovat, mě nutí k té kombinaci, na jakou se ptám.
Bohužel autoři Skype zřejmě nepředpokládali, že by někdo jejich program chtěl používat tímto způsobem, takže to, pokud vím, nejde.
Ahoj,
bez problémů funguje, když si do notebooku hodíš activesync a spojíš PDA s PC přes Bluetooth. Ten activesync ti pak bude sdílet připojení k netu do PDA.
Ve skypu sem si nastavil, aby využíval Wifi připojení a vše maká OK.
Mám teda C550.
bez problémů funguje, když si do notebooku hodíš activesync a spojíš PDA s PC přes Bluetooth. Ten activesync ti pak bude sdílet připojení k netu do PDA.
Ve skypu sem si nastavil, aby využíval Wifi připojení a vše maká OK.
Mám teda C550.
Zkus se podívat, jestli náááhodou nemáš na té C550 zapnuté WiFi a nejsi ve skutečnosti připojenej přes něj... Protože když nastavíš na Skype připojení přes WiFi a ono ho nenajde, tak to vyhodí chybovou hlášku, ale urkitě se to nebude připojovat přes Bluetooth na notebook ;) .