M700 - indikátor úrovně GSM signálu
Nevíte někdo, jak donutit M700 WM6, aby když ztratí GSM signál (podzemí apod.) a pak se na něj vrátí, aby si sama obnovila indikátor signálu? Sice se dá volat a i brát volání, ale indikátor se stále tváří, že na signálu není. Dělá to i patchnutá TB verze. Musím dát Settings > Phone > Network > Find Network. Pak se indikátor obnoví. Díky.
Me to dela obcas take. Vypadne signal a pak jako hleda, hleda .... Nebo rovnou vykricnik. Prijem funguje normalne (mam vodafone). Reseni nemam.:)
Mam uplne to same jako Sunar, mam jedinou obavu a to je, ze signal opravdu nemam a nevim jestli se mi nekdo muze dovolat :(. Dokud po vybehnuti z metra neaktivuju display abych mohl pouzivat PDA, tak to vypada ze signal nemam, nevim jak je to v realite.
Mam taky Vodafone.
Mam taky Vodafone.
Ja mam O2 a nedela mi to - nevim, jestli je to tim poskytovatelem. Nebo jestli nemate nejakej soft, co upravuje neco na te liste, nebo pridava neco jineho. Me to ukazuje normalne, jakmile ziskam signal, tak se okamzite zase zobrazi. Vim to s jistotou, bo sme si postavili novou administracku tak chytre, ze v ni muzes chodit z mista na misto a signal lita nahoru a dolu jako blazen, staci ale otevrit okno a okamzite vyskoci na max :)
Ahoj. Mam M700 asi 9 mesicu... 8 a 1/2 měsíce mi to nedělalo...za tu dobu jsem udelal nekolikrat HR a vzdy tam nahral CZ Lokalizaci.
Cca pred 14-ti dny jsem udelal znovu HR a Lokalizaci tam nenahral...a od ty doby to dela celkem pravidelne ;)
Cca pred 14-ti dny jsem udelal znovu HR a Lokalizaci tam nenahral...a od ty doby to dela celkem pravidelne ;)
Tak s tímhle problém nemám, když se ztratí signál, tak to hledá... pak naběhne a normálně naběhne i síla sígnálu, mám O2.
No, tak me to laicky připadá, že defaultní nastavení GPRS u ENG romky si nerozumí s českým Vodafone.
Na kartě "Others" se mi v sekci GPRS implicitně nastaví Class 8 a CHAP. Class jsem dal 10 a zkusil jsem ten protokol přepnout na PAP. Zatím se to zdá se "chytá". Ale nevím. Můžete se pls. někdo s CZ lokalizací a Vodafone kouknout, jak to máte přednastaveno?
Na kartě "Others" se mi v sekci GPRS implicitně nastaví Class 8 a CHAP. Class jsem dal 10 a zkusil jsem ten protokol přepnout na PAP. Zatím se to zdá se "chytá". Ale nevím. Můžete se pls. někdo s CZ lokalizací a Vodafone kouknout, jak to máte přednastaveno?