Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HP 1940 a maximum SD karet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Zdravim
    hledal jsem, ale konkretni kombinaci meho PDA a maximalni velikost SD, co do nej muzu "strcit" jsem nenasel. Koupil jsem SDHC, ale pak jsem zjistil, ze tam nejde, ale to uz je tady na foru stara pisnicka, skoda, ze jsem se nepodival driv, nez jsem koupil :sarcastic:

    Upresnim tedy svuj dotaz: jakou maximalne velkou SD kartu muzu koupit do vyse uvedeneho PDA, aby mi to slapalo?

    Diky moc za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    U karet je to vždycky trošku sázka do loterie, proto se doporučuje při nákupu vyzkoušet, resp. u dobrého prodejce by neměl být problém v případě problémů či nefunkčnosti vyměnit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Doporučuji 2 gigovku existuje i 4 gigovka co by ti jela, ale špatně se schání. Možná májí náký ještě u nokie. Nesmí být SDHC!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Zdenek Malinsky: je to internetovy obchod, ale tam je moznost vraceni zbozi

    kapu: uz jsem objednal Pretec HighSpeed SecureDigital 2GB, tak jsem zvedav. Jak jsem psal v prvnim prispevku, z SDHC jsem uz vyleceny a 4GB SD jsem nechtel zas riskovat

    Diky moc za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    tak moje 2GB SD karta funiiii !
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    ted mam problem, ze jsem koupil SD 4GB kartu Transcend a PDA HP iPAQ 1940 mi ji nevidi. Uz jsem ji zkousel formatovat pres par programku, ale bez vysledku. V Windows XP normalne funguje, v PDA ne.

    Upozornuji, ze karta NENI SDHC.
    Dekuji za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Jeste me napadlo, jestli by mi nekdo napsal, kdo ma stejne PDA, ktery typ 4GB SD karty mu tam fungoval. Myslim znacku. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 21:22
  2. nabijeni hp 1940
    Od zewl v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 10:04
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-07-2006, 12:19
  4. Zväčšenie písma v PIE nad možné maximum.
    Od oltcit v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 08:24