mrtvé MDA compact III
Ahojky,zdravím všechny,
mám takový problém s MDA compact III. Včera během jízdy jsem měl puštěnou navigaci a zničeho nic se to vypnulo. Přístroj nereagoval vůbec na nic. Po příjezdu domu jsem ho dal na nabíječku i připojil ke compu a vůbec nereaguje, ani když se snažím provést hard reset
mám takový problém s MDA compact III. Včera během jízdy jsem měl puštěnou navigaci a zničeho nic se to vypnulo. Přístroj nereagoval vůbec na nic. Po příjezdu domu jsem ho dal na nabíječku i připojil ke compu a vůbec nereaguje, ani když se snažím provést hard reset
Čau to podobné udělalo i mě na win 5 dal jsem tam win 6a stale se zasekavá budu ho posílat do opravny ješte by jsi mohl zkusit vyndat baterku dát ji z 5 a zmáčknout současně obě horní tlačítka power a hlas vytaceni a držet pote naskočí tricolor a pote de reset
nějakym zázrakem se mi to povedlo spustit, chtěl jsem tam dát novou ROMku běželo to do 13% a pak se phone odpojil od compu
skus to flashnut cez SD kartu (navod http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Artemis_SD_Card_Flashing) len si daj masinu na sietovu nabku predtym (PC-> USB ma len 500mA, sietova nabijacka myslim 1000mA)
navod mas na tej adrese (tj. na kartu do rootu -kedze masina nejde tak cez citacku) nahrat subor xxxxx.nbh s default ROM co je od T-Mo(dostanes sa k nemu RARom) pod nazvom ARTEIMG.nbh. zapnes masinu do bootloadera (voicedial+power+rst) potom ti zobrazi biely screen a potiahnes volume slider smerom dole. zacne flash. Maj stale na sietovej nabijacke