Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 59

Téma: Programovani ve ForwardPass

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od hajekm
    Tak nevim. Skusil jsem z dodaneho linku naistalovat VB runtime ale FP pri pokusu o spusteni aplikace napise hlasku :
    Error:0x80040154
    (Cannot open VBscript)
    Asi se zacnu ucit JScript :-(
    Milan
    To není možný, teď jsem to zkoušel a normálně to chodí. Ujisti se, že máš ve složce \Windows soubor VBScript.dll...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    To nic, na JavaScriptu neni nic tezkeho! Jinak koukam ze FP umi i takove lahudky jako blikani LEDky!!!
    Kdyby jenom ledku ... zvládá i takový chuťovky jako ADOCE a přístup k Accesovským databázím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hmhm prave podporu databazi v manualu hledam - zatim marne... Vypada to ze to neni jen takova hracicka!!! Uz v tom zkousim delat jednu aplikaci, zatim spis GUI neb nemam ted cas... Uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jinak jestli to dobre chapu, muzu do toho integrovat i prehravani videa pres WMP? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Citace Původně odesláno od hajekm
    Tak nevim. Skusil jsem z dodaneho linku naistalovat VB runtime ale FP pri pokusu o spusteni aplikace napise hlasku :
    Error:0x80040154
    (Cannot open VBscript)
    Asi se zacnu ucit JScript :-(
    Milan
    To není možný, teď jsem to zkoušel a normálně to chodí. Ujisti se, že máš ve složce \Windows soubor VBScript.dll...
    Ha, prave ze nemam! myslel jsem ze to tam prave prida ten runtime :-O Kde tu knihovnu sezenu?
    IMHO
    neda se nejak rozkodovat ten soubor s napovedou v .chm formatu do CE .htm napovedy?

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jestli rozkodovat to nevim, ale rozhodne pro PPC existuje .CHM prohlizec... Zkus vygooglit "PocketPC .chm viewer" ci tak neco, vim ze jsem to uz jednou takhle hledal a nasel. Zatim jsem to ale nezkousel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Hmhm prave podporu databazi v manualu hledam - zatim marne... Vypada to ze to neni jen takova hracicka!!! Uz v tom zkousim delat jednu aplikaci, zatim spis GUI neb nemam ted cas... Uvidime
    No neumí pracovat s interními databázemi (např. kontakty, NDays apod.) ale přes ADOCE to umííííí ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00016717_ADOCE_ZKK.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 11.2 KB 
ID: 51  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    A dokonce není problém si takhle hrát s dokumenty Excel či Word ... jooo ... ActiveX je holt mocný čaroděj (ale občas i nebezpečný)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hm mrknu... A myslis ze by se podobne dalo vyresit i kryptovani dat...? Jinak uz mam menu, zapis a cteni z registru pri startu a ukonceni aplikace... Je to cool prostredi, vazne!!! Jen jsem ted prave zjistil ze se mi trochu rozjizdi buttony i pri zaple mrizce
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A myslis ze by se podobne dalo vyresit i kryptovani dat...?
    Určitě ... jenom mít tu ActiveX komponentu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Taxe mi podarilo vyextrahovat ten .chm do html. Takze muzeme vesele ladit skripty a nakukovat do referenci primo na MDA
    Milan
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Trochu bojuju s ActiveX komponentama. Na netu jsem nic moc nenašel, tak jsem si nainstaloval eVB a tam jsou. Např. COMM... Ale nejsem v tom zběhlý a tak nevím, jak je vyextrahovat, abych je dostal do CABu a tím pádem je mohl zaregistrovat. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Jinak ale mezi tím málem jsem na netu nějaké kryptovací ActiveX v sobotu viděl. Ale kdybys mě zabil, nevím kde. Ale Google je vyjel. Asi ale nebudou zadarmo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Takže tu pro vás mám encrypt/decrypt ActiveX komponentu pro PocketPC ... je free...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A kde je?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Má někdo k dispozici ForwardPass?
    Od Adam Motvička v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 16:39
  2. Programování v C#
    Od abdulrahman v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 19:02
  3. Programování PDA
    Od Petr Filipi v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 13:35
  4. Forwardpass
    Od andrija v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2004, 09:37