36. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 16. února 2008, SteakBar Levandule
Zvu všechny příznivce nejlepších mobilních zařízení s nejlepším operačním systémem :) na 36. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 16. února 2008 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz odkaz níže). Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým a třeba i náhodným návštěvníkům webu, stejně jako méně pozorným a nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi. Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco nejasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu (SZ).
Novým a třeba i náhodným návštěvníkům webu, stejně jako méně pozorným a nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi. Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco nejasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu (SZ).
Je fakt, ze TyTN, ktery Velvet ma je baculatejsi, tak opravdu muze vypadat jako krabicka. A pokud prijde, tak pravdepodobne s nim.:D
Ikdyz je fakt, ze i ja jsem se nejak stal Velvetinym krabickou.:D
Ikdyz je fakt, ze i ja jsem se nejak stal Velvetinym krabickou.:D
zdenka se bat nemusis, ten si na srazu z nikoho srandu nedelal uz tak pul roku, teda je pravda ze priblizne stejnou dobu se na srazech neukazal(krome toho velkeho samozrejme):D
Zdeňka znám a zrovna o něj ani tak obavy nemám, že by nejvíc rejpal, i kdyby tentokrát přišel...na to by se nepochybně našli jiní "borci" :)
Hlavně ať Velvet přijde, protože jí to moc sluší. Viz. například dolní fotka na http://velvet.tym.cz/detaily.htm :)
Rejpat dovedu skvele. Kam se hrabe Drath. :D
Nebyl jsem skoro rok :oops:, ale opravdu mi to nevychazi-2x nemoc, dovolena, bigbos u nas, Moto GP Brno a pak blbe vychazejici smeny v praci. A abych tam jel na necelou hodinu a pul, to se mi opravdu nevyplati. Myslim, ze jste si poradili dobre i beze me a ja bych stejne nemohl bit cisnika/servirku pri problemech ;)
Slibovat nechci, 5ilipkovi slibuju 2 roky, ze dorazim do Blavy a nejak se stale nezdarilo :oops: :(
Nebyl jsem skoro rok :oops:, ale opravdu mi to nevychazi-2x nemoc, dovolena, bigbos u nas, Moto GP Brno a pak blbe vychazejici smeny v praci. A abych tam jel na necelou hodinu a pul, to se mi opravdu nevyplati. Myslim, ze jste si poradili dobre i beze me a ja bych stejne nemohl bit cisnika/servirku pri problemech ;)
Slibovat nechci, 5ilipkovi slibuju 2 roky, ze dorazim do Blavy a nejak se stale nezdarilo :oops: :(
Ja bohuzel dnes nedorazim,priste to snad napravim a vyjde to lepe,navic jsem dnes slusne vytoceny:? Kdosi chtel po me flashovat HTC Mteor timto se mu omlouvam a snad me tam nekdo nahradi.Bavte se dobre a pozdravuji Krabicku ;) i ostatni samozrejme(Carabeie,GooFa)
Zdravím u brety999(stul na konci v rohu) sem nechal nejspis USB kabel. Muzete me prosim nekdo, kdo ho najdete kontaktovat na 736 170 987. Díky
[QUOTE="krabicka3"]karlici, ty jsi normalne sproste zdrhnul! :)[/QUOTE]Hlavne zda za sebe zaplatil :?
Ahoj Zdeňku, samozřejmě, že jsem platil, přeci bych v hospodě kamaráda nenechal zatnutou sekeru :), to by mi Tomáš dal :)
Jinak jsem se i loučil, ale nálada byla bujná, takže mě možná někdo neslyšel :)
A co ty Zdendy, kdy se zastavíš ?
Jinak jsem se i loučil, ale nálada byla bujná, takže mě možná někdo neslyšel :)
A co ty Zdendy, kdy se zastavíš ?