Nastavení kalendáře na Today
Zdravím a prosím poradit:
Jak nastavit standardní kalendář WM, aby se mi na Today zobrazovala vždy JEN JEDNA událost.
Ať už nastavím:
Today -> Položky -> Kalendář -> Možnosti -> "Další událost", nebo "Nadcházející události",
zobrazují se občas i 2 události za sebou. A to i ty na sebe hned nenavazující.
Hledal jsem už snad všude, ale najít nemohu. Všichni jich chtějí vidět víc událostí, já jen jednu :-)
Díky
Jak nastavit standardní kalendář WM, aby se mi na Today zobrazovala vždy JEN JEDNA událost.
Ať už nastavím:
Today -> Položky -> Kalendář -> Možnosti -> "Další událost", nebo "Nadcházející události",
zobrazují se občas i 2 události za sebou. A to i ty na sebe hned nenavazující.
Hledal jsem už snad všude, ale najít nemohu. Všichni jich chtějí vidět víc událostí, já jen jednu :-)
Díky
hehe, ja resim jinej problem, ja chcu, aby se zobrazovalo vice udalosti a nezobrazuje se mi nic :D:D
Víc událostí se dá nastavit pomocí Today-PlugInů jako:
SPB Diary [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo Pocket Breeze [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Já bych spíš potřeboval radu na můj dotaz...
SPB Diary [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo Pocket Breeze [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Já bych spíš potřeboval radu na můj dotaz...
tento softik ti nepomoze ???
[QUOTE="demo"]tento softik ti nepomoze ???[/QUOTE]
TodayAgenda mu asi nepomůže, tam se nast. jen následující dny, ze kterých se berou události. Ale počet událostí samotný se tam omezit nedá.
TodayAgenda mu asi nepomůže, tam se nast. jen následující dny, ze kterých se berou události. Ale počet událostí samotný se tam omezit nedá.
Jo, ten TodeyAgenda vypadá dobře a ještě je to asi free,že :), ale existuje nějáký soft, který umí dát upomínku,poznámku na určité datum a čes, že mám někomu zavolat a rovnou z upozornění volat??? Je potřeba, aby byl spárovaný s kontakty v telefonu, kde si vyberu kontakt a dám si ho do upozornění na volání. Podobně to fungovalo již ve stařičké dobré Nokii 6210.