Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HTC TyTN II zakázání datových služeb

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Zdravim, odjizdim se svym TyTN II do zahranici a potreboval bych nejaky zpusobem natvrdo zakazat navazovani datoveho pripojeni. Doma to mam nastaveno na stahovani mailu, kdyz kliknu na tlacitko IE, tak se zacnou prijimat data, kdyz kliknu na ikonku pocasi, tak take zacne datovy prenos..
    Da se tohle vsechno nejak vypnout resp. zakazat? Zkousel jsem to v Comm manageru, vypnout datova spojeni, ale stejne se pak sami zapnou.
    Nerad bych prijel ze zahranici s tisicovym uctem za data.
    Diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    nainstaluj, restartni a potom spusti nodata zo start menu. klikni na jednotlive pripojenia a daj toggle(z enabled za zmeni na disabled)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Vyzkoušej Modaco NoData. Snad ti bude na TyTN II fungovat. Umí zakázat datový připojení.

    Kód:
    http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    nainstaluj, restartni a potom spusti nodata zo start menu. klikni na jednotlive pripojenia a daj toggle(z enabled za zmeni na disabled)
    dik moc..funguje perfektne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    17

    Je to sice jako jít na komára s atomovkou, ale na tohle doporučuju KaiserTweak. Zakazovat připojení umí a kromě toho i mnohem mnohem víc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Bylo by, prosím, možné mi poradit do jakého souboru je nutné "Modaco_nodata" instalovat? Do počítače jsem si stáhnul zazipovaný soubor "Modaco_nodata.cab" HTC D2 mám připojenu přes Active Sync, ale než bych se do něčeho pouštěl, čím bych si nebyl jist, raději bych to s vámi konzultoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    *.CAB se v PC nikam neistaluje - prekopiruj do zarizeni a tam ho spust a instaluj do zarizeni - ne na kartu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    ne,ne. Já to nechtěl instalovat do PC, omlouvám se, asi jsem se špatně vyjádřil. Já do PC stahnul je ten soubor. Jak se píše v manuálu "...stáhněte program do počítače".....dále je tam: "přípojte zařízení k počítači a klepněte na intalační soubor"
    V případě že toto učiním, tak otevřu zazipovaný soubor ve kterém jsou tři položky: 1._setup.xml, 2.000NODATA.000 3. 0CAB15F01.001

    Jde mi o to, jestli mám celý zazipovaný soubor přetáhnout do nějaké složky v "Mobile Device", připadně do které. Protože jednoduše "instalovat" se nevede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    zkopiuj to do TELEFONU treba na kartu a pak treba prez Total Commander na to poklepej a instaluj do zarizeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    1.V PC jsem kliknul na Mobile Devices / ikona My Windows Mobile-Based Device
    2.Otevřel jsem složku Program Files
    3.Vytvořil jsem složku s názvem Nodata
    4.Překopíroval jsem do ní soubor modaco_nodata.cab
    5.Kliknul jsem na složku a žádný program se nenainstaloval. Zobrazila se jen složka s názvem "modaco_nodata - vlastnosti"

    Můžu zaslat printscreen, ale toto forum pravděpodobně neumožňuje zasílání souborů
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    díky, díky.......po x hodinách se to povedlo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Máš v tom asi trošku chaos - zkus si přečíst článek Pavla Kozy Jak instalovat nové aplikace?

    Jak jsi už asi na to přišel sám, soubor .CAB se nerozbaluje (pochopitelně pokud není komprimovaný v .zip nebo .rar). Stahneš ho buď do PC a pak pomocí kabelu (či jinak) zkopíruješ/přesuneš do PDA nebo na kartu nebo si .CAB rovnou stáhneš do PDA nebo na kartu. Pak na něj klikneš a instaluješ. Není moc velký, tak je lépe to instalovat do defaultu = do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zakázání rotace opery
    Od amos.zamba_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 23:49
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 13:42
  3. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 15:32