Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Spojenie T810 s PC.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Zakupil som si Pocket T810 a mam problem spojit ho ci uz kablom ci BT s Activesync.
    Predtym som mal 720 a vsetko slapalo.Uz som aj odinstaloval a nahodil nanovo a stale nenajde spojenie s PDA.
    Menil som aj porty a nic.
    Neviete nieco poradit.
    Skusam a nic.
    Raz mi to zariadenie pripojilo ,ale hned odpojilo.
    Kazda rada dobra,lebo nemozem ani synchronizovat PDA,ale ani nahadzovat soft do neho.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ActiveSync musi byt verze 4.0 a vyssi (tedy pokud mas XP).
    Dalsi problem muze delat firewall-zkus nejprve vypnout pak popr.odinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Takze mam verziu 4.5 a uzivam nod a kerio,a tieto som mal aj pri 720 a slapalo vsetko bez nastavovania. Skusal som aj preinstalovat znovu active,aj najnovsie zaplaty na framework 2 a 3 verziu mam na windows. Skusal som aj nod vypnut a stale to iste.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale vzdyt se tu o tom psalo nejmin stokrat. (Kde jsi byl poslednich 20 let?)
    Co slo do 2003SE a AS 3.8, nemusi na WM 5 fungovat. A zrovna Kerio je jeden velky problem. Kdyz jsem flashnul na Della WM 5, musel jsem Kerio prestat pouzivat, takze o tom trosku neco vim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Nehadam sa, skusim na holom pc. A pda mam ako uzivatel nie ako manik. Som zamerany na pc hardware a gsm cize pda nieje moja specializacia.
    A dakujem za rady a kritiku.
    Vari si myslite ze som nehladal tuna na fore a neskusal vypinat softy?
    Ale uvidim az po instalacii na holom pc.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Takze uz to ide.
    Dakujem za vsetky rady.
    Funguje to a to potom co som doinstaloval nove patche na net framewor 2 a 3.
    Potom som sa pohral s NODom a netrebalo ani vypnut firewall.
    Este som precistil system od stareho actyvesync a slape to.Maly problem je ze niekedy to nechyti a treba restart pc.

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC S730 - Spojenie s pocitacom
    Od Drobcek28 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 14:53
  2. C550 spojenie s mobilom
    Od Pufo Callo v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-07-2007, 12:18
  3. xda pc a sprostredkowane spojenie
    Od niner v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-12-2005, 12:47