obnova poskozene FATna SD kartě, nejsou dostupna data
Poradíte nějaký spolehlivý program na obnovu FAT tabulky?
Zkoušel jsem TESTDISKem, Active Partition Recovery, Paragon Partition Magic
Nejde mi o obnovu souborů po jednom (takových nástrojů je kupa).
Potřebuju opravit "nakouslou" FATku. karta je naformátována systémem FAT32. FAT by měla mít zálohu ( FAT1, FAT2).
Celá adresářová struktura je na kartě zachována. Jen není "viditelná" vinou nakopnuté FATky. Mohlo by to zajímat i další. Co jsem pročetl diskuze stává se tato chyba dost často. Odpojení napájení karty v okamžiku kdy zrovna zapisuje. Jasné, že nejrychlejší je obnova z backupu, ale na to se neptám :)
Hodil by se postup s uvedením odzkoušených SW:
1) vytvoření IMAGE karty
2) obnova FAT z IMAGE karty
3) ? zformátovat načisto kartu
4) nahrát na kartu data z opravené IMAGE
Moc díky za rady
Zkoušel jsem TESTDISKem, Active Partition Recovery, Paragon Partition Magic
Nejde mi o obnovu souborů po jednom (takových nástrojů je kupa).
Potřebuju opravit "nakouslou" FATku. karta je naformátována systémem FAT32. FAT by měla mít zálohu ( FAT1, FAT2).
Celá adresářová struktura je na kartě zachována. Jen není "viditelná" vinou nakopnuté FATky. Mohlo by to zajímat i další. Co jsem pročetl diskuze stává se tato chyba dost často. Odpojení napájení karty v okamžiku kdy zrovna zapisuje. Jasné, že nejrychlejší je obnova z backupu, ale na to se neptám :)
Hodil by se postup s uvedením odzkoušených SW:
1) vytvoření IMAGE karty
2) obnova FAT z IMAGE karty
3) ? zformátovat načisto kartu
4) nahrát na kartu data z opravené IMAGE
Moc díky za rady
Já používám na obnovu dat soft: GetDataBack for FAT od firmy: www.runtime.org vždy mi dokázal pomoci i po opětovném formátování disku. Za skoužku nic nedáš.
A na obnovu partitions a fatek používám Norton Partition Magic viz zde: http://www.symantec.com/norton/products/overview.jsp?pcid=sp&pvid=pm80
A na obnovu partitions a fatek používám Norton Partition Magic viz zde: http://www.symantec.com/norton/products/overview.jsp?pcid=sp&pvid=pm80