Resco Keyboard PRO v5.00!
Vyšla verze 5.00 populární klávesnice Resco Keyboard PRO!
Obsahuje značná vylepšení:
1) skin podobný iphone, který funguje podobně jako PocketCM keyboard
2) tři numerické layouty včetně Kalkulátoru
3) je plně skinovatelná včetně přidání zvuků a je možná i úprava layoutu přes editaci xx.map souboru!
Více informací na stránce aplikace
Obsahuje značná vylepšení:
1) skin podobný iphone, který funguje podobně jako PocketCM keyboard
2) tři numerické layouty včetně Kalkulátoru
3) je plně skinovatelná včetně přidání zvuků a je možná i úprava layoutu přes editaci xx.map souboru!
Více informací na stránce aplikace
Je skoda ze ten iphone skin je o dve tretiny vetsi nez normalni skin. PCM zvladla narvat vsechno dulezite do podstatne mensiho prostoru.
Ale ovsem, jiz jsem stastnym majitelem tohoto produktu :), Pri display nasiroko je to roztahle, jinak postradam jednu vec a to nejake efektivni prepinani vzhledu mezi tim ipod vzhledem a klasikou. Nekdy chce clovek velke nekdy male a musim kvuli tomu lezt hluboko do nastaveni :( to je skoda
No, me tahle verze trochu zklamala :-(
1) VGA skiny horsi, bile pismo a do svetla vystinovane barvy mene prehledne, nastesti jde pouzit QVGA skin
2) doufal jsem v rozsireni klavesnice o numerickou cast pri landscape modu a zase nic, po stranach zustavaji nevyuzite plochy
1) VGA skiny horsi, bile pismo a do svetla vystinovane barvy mene prehledne, nastesti jde pouzit QVGA skin
2) doufal jsem v rozsireni klavesnice o numerickou cast pri landscape modu a zase nic, po stranach zustavaji nevyuzite plochy
Lidi pomozte mi,
kde se da vypnout ten zvuk pri stisku tlacitka. At hledam jak chci nemuzu to najit.
kde se da vypnout ten zvuk pri stisku tlacitka. At hledam jak chci nemuzu to najit.
CHce to tu klavesku poladit.
1, Opravit skiny v landscape modu
2, Trochu zmensit tu itune klavesnici (ale jinak je fakt dost dobra)
3, Velmi postradam moznost rychleho prepnuti mezi default skinem a itunes skinem, nejake tlacitko. Ve wordu ocenim klasickou, v SMS je uzasna itunes
4, Moznost nejakeho slovniku pro urychleni psani. Klidne at si jej uzivatele vytvari sami. Myslim, ze by vznikl rychle pohotovy slovnik
Tyto 4 veci podle me schazi k dokonalosti tohoto produktu
(mozno jeste poladit spolupraci s HTC Kaisrem v itunes klavesnici nejde scrollovat prstem, pouze pres scrollbar)
1, Opravit skiny v landscape modu
2, Trochu zmensit tu itune klavesnici (ale jinak je fakt dost dobra)
3, Velmi postradam moznost rychleho prepnuti mezi default skinem a itunes skinem, nejake tlacitko. Ve wordu ocenim klasickou, v SMS je uzasna itunes
4, Moznost nejakeho slovniku pro urychleni psani. Klidne at si jej uzivatele vytvari sami. Myslim, ze by vznikl rychle pohotovy slovnik
Tyto 4 veci podle me schazi k dokonalosti tohoto produktu
(mozno jeste poladit spolupraci s HTC Kaisrem v itunes klavesnici nejde scrollovat prstem, pouze pres scrollbar)
Používám jenom iSkin. Udělal jsem si jiný layout:
https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/27644-touch-cruise-htc-p3650-prakticke-zkusenosti-tipy-a-triky
https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/27644-touch-cruise-htc-p3650-prakticke-zkusenosti-tipy-a-triky
Verze 5.01:
- Fx mode for iSkin (by gesture on "123")
- better thumb typing precision
- improved national support for iSkin
- CAPS lock gesture
- quick switch language gesture
- quick switch skin gesture
- button preview does not hang up
Vsimnul jsem si rozmazaneho pisma u numerickych zobrazeni (stejny problem byl i u verze 5.00)
- Fx mode for iSkin (by gesture on "123")
- better thumb typing precision
- improved national support for iSkin
- CAPS lock gesture
- quick switch language gesture
- quick switch skin gesture
- button preview does not hang up
Vsimnul jsem si rozmazaneho pisma u numerickych zobrazeni (stejny problem byl i u verze 5.00)
Mám verzi 5.01, ale jak si mám vysvětlit, resp.jak použít tuto novinku: Fx mode for iSkin (by gesture on "123"). Děkuji
edit...už jsem to pochopil....gestem nahoru na tlačítku 123:))
edit...už jsem to pochopil....gestem nahoru na tlačítku 123:))
Nevíte asi nemá podporu BT klávesnic? Jde mi hlavně o diakritiku. Třeba jako to má sunnysoft u interwriteru, že zmáčknu "3" a je tam "š".
No ja mam celkom problem ze sa neviem zorientovat v tom stiahnutom subore. Neviem co instalovat ako prve, kedze po rozbaleni sa mi tam objavili 4 subory. 2 subory rar hned v hlavnom adresary: RKeyboard_Pocketland, sym-rkeyboard500_p a potom dalsie 2 v adresari CAB: RKeyboard_MUI.ARM, RKeyboard_p.ARM. trochu ma to zaskocilo a nechapem preco je tam toho tak vela a co k comu sluzi. ak by mohol niekto poradit, tak moc DIK.
Ten RKeyboard_p.ARM.CAB by mel stacit nainstalovat. Pak jeste pouzivam iSkin_small kterej se da najit tady na foru, je to v podstate iSkin akorat ma zmensene mezery mezi radkama pismen a tudiz zabira mene plochy na displayi.
Dakujem. Ono teoreticky (a aj prakticky) s tymi rar subormi aj tak nic nespravim, len nerozumiem aky je rozdiel medzi tou _MUI a tou _p verziou.
EDIT -> podla vsetkeho len v multijazicnej podpore (ta _p je len cisto english version)
EDIT -> podla vsetkeho len v multijazicnej podpore (ta _p je len cisto english version)
mam dotazecek: jak se da v iTune klavesnici zadat strednik? neprisel sem na to, na smajliky je to dulezite :oops: :D
diky!
diky!
Predpokladam ze myslis iSkin
No taky jsem ho tam nenasel tak jsem si ho nadefinoval do vlastnich Fx, ktere vyvolas gestem nahoru na ?123
No taky jsem ho tam nenasel tak jsem si ho nadefinoval do vlastnich Fx, ktere vyvolas gestem nahoru na ?123