Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Resco Keyboard PRO v5.00!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    38

    Vyšla verze 5.00 populární klávesnice Resco Keyboard PRO!

    Obsahuje značná vylepšení:

    1)skin podobný iphone, který funguje podobně jako PocketCM keyboard




    2) tři numerické layouty včetně Kalkulátoru




    3) je plně skinovatelná včetně přidání zvuků a je možná i úprava layoutu přes editaci xx.map souboru!

    Více informací na stránce aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    jak je to s vykonem oproti pcm keyboard? seka se vic/min, jaka je odezva?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Je skoda ze ten iphone skin je o dve tretiny vetsi nez normalni skin. PCM zvladla narvat vsechno dulezite do podstatne mensiho prostoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    a da se to dat klasicky jako fullscreen jak to bylo u starsi verze pres cele LCD ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    64

    Ale ovsem, jiz jsem stastnym majitelem tohoto produktu , Pri display nasiroko je to roztahle, jinak postradam jednu vec a to nejake efektivni prepinani vzhledu mezi tim ipod vzhledem a klasikou. Nekdy chce clovek velke nekdy male a musim kvuli tomu lezt hluboko do nastaveni to je skoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, me tahle verze trochu zklamala :-(

    1) VGA skiny horsi, bile pismo a do svetla vystinovane barvy mene prehledne, nastesti jde pouzit QVGA skin

    2) doufal jsem v rozsireni klavesnice o numerickou cast pri landscape modu a zase nic, po stranach zustavaji nevyuzite plochy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Lidi pomozte mi,
    kde se da vypnout ten zvuk pri stisku tlacitka. At hledam jak chci nemuzu to najit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nastaveni, zalozka General a prvni rozeviraci seznam. Default -> Do not play sound
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Super , diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    64

    CHce to tu klavesku poladit.
    1, Opravit skiny v landscape modu
    2, Trochu zmensit tu itune klavesnici (ale jinak je fakt dost dobra)
    3, Velmi postradam moznost rychleho prepnuti mezi default skinem a itunes skinem, nejake tlacitko. Ve wordu ocenim klasickou, v SMS je uzasna itunes
    4, Moznost nejakeho slovniku pro urychleni psani. Klidne at si jej uzivatele vytvari sami. Myslim, ze by vznikl rychle pohotovy slovnik

    Tyto 4 veci podle me schazi k dokonalosti tohoto produktu

    (mozno jeste poladit spolupraci s HTC Kaisrem v itunes klavesnici nejde scrollovat prstem, pouze pres scrollbar)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    A kde jste sehnali tu českou verzi? Na stránkách Resco je jen anglická a pár jazyků, ale CZ chybí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ceske je jen rozlozeni klaves. Nastavuje se pri instalaci nebo pozdeji v nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Zivan
    Ceske je jen rozlozeni klaves. Nastavuje se pri instalaci nebo pozdeji v nastaveni.
    Používám jenom iSkin. Udělal jsem si jiný layout:

    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...t=27644&fi=270

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím, dá se v iskinu nějak přepnout na funkci Fx??Nějak to nemůžu najít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Verze 5.01:
    - Fx mode for iSkin (by gesture on "123")
    - better thumb typing precision
    - improved national support for iSkin
    - CAPS lock gesture
    - quick switch language gesture
    - quick switch skin gesture
    - button preview does not hang up

    Vsimnul jsem si rozmazaneho pisma u numerickych zobrazeni (stejny problem byl i u verze 5.00)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Resco Keyboard Pro
    Od Martin Pospíšil v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 07:38
  2. Resco keyboard
    Od tom028 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 14:51
  3. Resco Keyboard Pro
    Od Wayne_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 09:07
  4. Resco Keyboard
    Od Kocour007 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 16:46
  5. Resco Keyboard Pro
    Od Seff v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 20:58