Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: V pocket pc nejde nic vymazat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Dobrý den mám problém. připojil sem pocket pc k pc přes as ale v něm mi nejde nic vymazat prostě to napíše chráněno protipřepsání. nevíte někdo jak to vymazat nebo vyresetovat přes pc???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nepisete, co chcete mazat.
    Soubory v RM nevymazete.
    Soubory s priznakem Read Only bezne take ne, ale priznak muzete zrusit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    no nelze tam ani vytvořit žádnou složku. jak jste řikal že mám ten samsung připojit přes AS jako host tak to sem udělal ale nechápu ty appety jak je vyvolávat. můžete mi to ještě jednou napsat co mám přesně udělat co kam napsat v tomhle se moc nevyznám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Aha, to jste porad Vy s tim samsungem
    Remote Control od Microsoftu - ale musite byt schopen po instalaci spustit klienta na PDA.(cerdisp) http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=69
    Nebo zkuste dalsi - napr. trial
    http://www.soti.net/default.asp?Cmd=...s&SubCmd=PCPro
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Tak sem to tam zloušel nainstalovat ten remote display ale napsalo to na počítačí v AS: soubor nelze kopírovat. Zkontrolujte zda je mobilní zařízení připojeno má k dispozici dostatek volného místa a není chráněno proti zápisu,a zda byly v zařízení dokončeny všechny instalační programy. tak fakt už nevi msem myslel že to vyřeší ten kabel ale sem tam kde jsem začal instalovat do toho nic nejde vytvořit složku taky ne smazat cokoliv taky ne prostě je to celý nějaký zablokovaný. Máte ještě nějaký nápad co by s tim šlo udělat?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Prevdepodobne mate uzavrenou Security a to uz je na vic hard core pokusu -urcite pres rapiconfig zmenit bezpecnost, pripadne upravit jeste vice registr,
    Resp.tedy pouzit "c:\Program Files\Windows Mobile 6 SDK\Tools\PocketPC\RapiSecurity\RapiConfig.exe"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tohle je potreba spustit na zarizeni:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    x
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Moc se omluvál ale moc tomu nerozumím rapiconfig najdu kde zkoušel sem ho hledat v registrech ale nenašel a přes to cecko sem tam nenasel windows mobile 6 sdk a vtěch registrech co mám vlastně upravit?? díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    samponek: TOHLE NENI TRIVIALNI UPRAVA V REGISTRECH

    Tyto nastroje, co jsem posilal, jsou soucasti programatorskeho SDk
    cnf soubor, ktery jsem poslal, je potreba spustit na zarizeni - ale to musi byt podepsano developerskym certifikatem.
    Pokud vas dodavatel uzamkl bezpecnost (zariznei je ve stavu Locked), pravdepodobne mate stejne smulu.
    Zkuste si stahnout CeRegEditor (do Pc) a zkuste se pripojit k zarizeni - pokud to projde, mate alespon funkcni RAPI a da se s tim neco delat.
    V CeRegEdit zkuste udelat - Tools\Unlock registry.

    Zmente klic HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies:0000 1001 - musi mit hodnotu 1.

    Jestlize dodavatel uzamkl zarizeni, nemusite uz ani hledat, jak udelate hard Reset - ten nepomuze.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pote budete moci pres RapiTool poslat xml (to obsahuje cpf soubor, ktery jsem posilal, ale pokud neprojde instalace, nemuzete ho spustit - cpf se chova jako cab).
    RAPI Tool
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    tak sem si stáhl ceregeditor ale když dám připojit klikni na tu prvni ikonku ktera vypada jako pda tak to napise: connection error
    check activesync connection and try again ale activesync je připojeno jako host na mobile registry mi sice naběhnou registry ale když opravím hodnotu 2na 1 napíše to přístup odepřen fakt už nevim
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano - mate zcela zamcene zarizeni, odblokovat pujde jen tim, kdo disponuje certifikatem a posle podepsany cab, ktery zarizeni odemkne. Nebo sezenete editor registru v cabu, ktery je podepsan certifikatem dodavatele. Pro HTC takovy editor existuje, pro Samsung ale nevim.
    Smula - nevim, kde jste to zariznei koupil, ale tohle vetsinou vyzaduji jen mobilni operatori.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    aha no sehnal mi ho kamarád ale kde to nevim no a to se jako může zablokovat jen když tam nahraju smartmaps??? nahral sem tam smartmaps a pak sem ho restartoval no a potom mi nevyrolovala nabidka a nešel ten dotyk displej. ale myslim že když bych věděl tu kombinaci tlačítek na hardreset taky by to asi pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pokud jste byl schopny nahrat Smartmaps, mel byste byt schopny nahrat i dalsi aplikace. Tvrdite, ze to nejde, ale nainstalovat dalsi aplikace vam tedy musi jit.
    Klicova je uprava toho registru - nahrani aplikace Smartmaps vam zarizeni nezablokovalo.
    A pokud tedy aplikace nejsou blokovany, HR pomuze, ale nastroje, ktere vyzaduji RAPI, vam stale nebudou fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde vymazat SMS doručenka..
    Od Mobiland v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 09:13
  2. nejde mi The Core Pocket Media Player (TCPMP) 0.71
    Od swaczynad_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 14:40
  3. nejde se zbavit SPB Pocket Plus
    Od Tazz1_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 26-02-2006, 19:22