Slick-nový IM klient nejen pro ppc
Nasel jsem zminku o novem IM klientovi pro ppc. Narozdil od qipu by mel byt stabilni a podporuje protokoly Yahoo, ICQ, Aim, Msn, GTalk a Jaber
Ja osobne jsme zatim zkousel jen icq a k velke spokojenosti:)
Stahujte
zde
Piste zkusenosti:)
Ja osobne jsme zatim zkousel jen icq a k velke spokojenosti:)
Stahujte
zde
Piste zkusenosti:)
Je to jen beta, takže lze očekávat občasné problémy. Věřím, že pokud se to firmě zdaří dotáhnout do úspěšné finalové podoby, tak určitě za něj bude chtít peníze. Po pokusech s několika alternativními softy, včetně orig. ICQ mohu říci, že kromě Agile je toto jediný použitelný IM soft pro PDA (skype beru spíše jako soft pro VoIP). Pokud cenu moc nevyšponují k výši Agile, určitě se nebudou muset o zákazníky bát. Já bych si rozhodně soft zakoupil.
Zkušenost - pokud jen MSN, tak spokojenost, téměř bez problémů. Přidám-li ICQ, tak to padá jako hrušky v létě. :? Naštěstí pouštím ICQ jen občas na vyzkoušení nebo kvůli několika zoufalcům, kteří ještě stále nepochopili, že ICQ je zastarlý, často nefunkční a málo bezpečný (stejně jako Jabber) protokol minulosti.
Zkušenost - pokud jen MSN, tak spokojenost, téměř bez problémů. Přidám-li ICQ, tak to padá jako hrušky v létě. :? Naštěstí pouštím ICQ jen občas na vyzkoušení nebo kvůli několika zoufalcům, kteří ještě stále nepochopili, že ICQ je zastarlý, často nefunkční a málo bezpečný (stejně jako Jabber) protokol minulosti.
ja som slicka sice neskusal ale par ludi ma uz lamalo agby som ho dal do ROMky(Arte) - ale nechce sa mi robit OEM. Ja pouzivam fringa k plnej spokojnosti (ICQ/MSN/Google/SKype-aj VoIP) takze mam vsetko v jednom len nepodporuje zmenu stavu(away, unaaviable....)
nejak jsemnepochopl tu poznamku stejne jako jabber.. vzhledem k tomu, ze jabber jede pres ssl, tak nevim, co se ti na nem zda nebezpecny ;) spis bych se bal u msn, kde nikdo nevi, jak to funguje :)
Panove, panove...
Hned jak sem zjistil, ze Slick je i pro WM, tak jsem ho nainstaloval. Mel jsem ho totiz uz docela dlouhou dobu v S60 telefonu (a vyhovoval mi).
Napriklad vcera jsem jel asi 4 hodiny v kuse na icq (ono s hx4700 a ext. klacesnici je to fakt nadhera) a vsechno ok - zadny padani a to uz takhle mam nejakej patek. Narozdil od ostatnich IM je fakt v pohode.
Hned jak sem zjistil, ze Slick je i pro WM, tak jsem ho nainstaloval. Mel jsem ho totiz uz docela dlouhou dobu v S60 telefonu (a vyhovoval mi).
Napriklad vcera jsem jel asi 4 hodiny v kuse na icq (ono s hx4700 a ext. klacesnici je to fakt nadhera) a vsechno ok - zadny padani a to uz takhle mam nejakej patek. Narozdil od ostatnich IM je fakt v pohode.