MDA Vario asi K.O.?
Zdravím vás lidičky! Mám problém, po několika pokusech unlocku mojeho Varia jsem se dostal až do fáze, kdy se mi ukáže jenom spouštěcí stránka T-mobile, ale potom MDA zamrzne. Poradí mi, prosím, někdo, jak z toho ven?:no: :(
Můžete mi blíže poradit, jak zadat boot, klávesnice nereaguje, děkuji. Doufám, že se ptám správně, moc se v tom ještě nevyznám:disgusted:
Musite Vario ppripojit tak, aby reagovalo alespon na mtty prikazy.
Kdyz pripojite Vario - musite mit zakazan ActiveSync.
Muzete take naflashovat ROM z SD karty.
BTW: Nezlobte se, ale upgradovat ROM bez poradnych znalosti, je hloupost.
Dnes to sice pri vsech dostupnych nastrojich zvladne i mirne retardovana cvicena opice, ale pri problemech byste mel byt schopen dohledat, co delat :(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=294107
Kdyz pripojite Vario - musite mit zakazan ActiveSync.
Muzete take naflashovat ROM z SD karty.
BTW: Nezlobte se, ale upgradovat ROM bez poradnych znalosti, je hloupost.
Dnes to sice pri vsech dostupnych nastrojich zvladne i mirne retardovana cvicena opice, ale pri problemech byste mel byt schopen dohledat, co delat :(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=294107
Jasně, jel jsem přesně podle návodu, ale flash trval už dvě hodiny a potom jsem musel odjet. Sice jsem mněl připojené Vario k PC, ale při návratu již tomu tak nebylo, asi jsem si mněl počkat, no kdo mohl čekat, že to trvá tak dlouho.
Flashoval jste 2 hodiny? Tak to bude chyba jeste nekde jinde, dvouhodinovy flash jsem snad jeste nezazil. ;)
Taky mi to bylo podezřelý, ale v návodu bylo psáno, v žádném případě neodpojovat až do dokončení, ale doba trvání nebyla nikde uvedena. No fakt nevím co s tím.:(
Takze dnes podruhe:D Jdete na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] najdete tam v cestine dost podrobny navod a vse potrebne okolo flashe Varia.
Vy nejste schopnej si precist navod na XDA?
Do bootloaderu u variu se AFAIL dostanete, kdyz udelate soft reset a budet drzet neustale tlacitko fotaku.
Podle vasich neskutecne naivnich dotazu jsem zvedavy, zda jste pred upgradem alepson zkontroloval, zda je ROM pro G3 nebo G4 wizarda, anebo jste opravdu ze zarizeni udelal cihlicku...
Do bootloaderu u variu se AFAIL dostanete, kdyz udelate soft reset a budet drzet neustale tlacitko fotaku.
Podle vasich neskutecne naivnich dotazu jsem zvedavy, zda jste pred upgradem alepson zkontroloval, zda je ROM pro G3 nebo G4 wizarda, anebo jste opravdu ze zarizeni udelal cihlicku...
G3 ověřeno jinak zkusím ten postup a uvidím co se stane, neberte to osobně, ale každej není takovej machr jako vy:cool:
Lidičky, děkuji moc za rady, povedlo se. Díky patří především RSteinovi a Čikovi. Díky ještě jednou a přeji krásný zbytek víkendu.