Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: POI

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    v igo.db je celé uživatelské nastavení, tzn. i to, jak a kdy se mají zobrazovat kamery
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Super to vim, ale nevim jak udelat novy soubor s POI,aby mi zustali kamery funkcni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    no a nestaci pak ty kamery v menu opet pozapinat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od tortoise
    no a nestaci pak ty kamery v menu opet pozapinat?
    No to prave nejde pac tam ta nabidka chybi (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    podle mého názoru je to v pořádku. i-GO má zpřístupnit kamery tehdy, a jenom tehdy, pokud ví, kde je, což novým souborem s POI můžeš narušit. Tedy bych postupoval tak, že bych zlikvidoval všechny soubory ve složce s kamerami kromě souboru txt (tím bych donutil i-GO kamery jako POI aktualizovat), šel ven a zapnul program. Jakmile zjistí, kde je, měl by v menu zpřístupnit volbu kamer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    No hura. Tak to mne nenapadlo .Vyzkousim a dam vedet.Diky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od Mudrunka
    podle mého názoru je to v pořádku. i-GO má zpřístupnit kamery tehdy, a jenom tehdy, pokud ví, kde je, což novým souborem s POI můžeš narušit. Tedy bych postupoval tak, že bych zlikvidoval všechny soubory ve složce s kamerami kromě souboru txt (tím bych donutil i-GO kamery jako POI aktualizovat), šel ven a zapnul program. Jakmile zjistí, kde je, měl by v menu zpřístupnit volbu kamer.
    Dekuji dekuji dekuji jsem dluznik :$: "Jakmile zjistí, kde je, měl by v menu zpřístupnit volbu kamer."
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    pepane, není zač. Na tento web, alespoň já rád chodím právě z důvodu, že se často dozvím něco, co jsem nevěděl.
    A ať Ti ty radary slouží k plné spokojenosti a nespokojenosti naší udatné a úplatné policie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Jo chystam se na dlouhou cestu tak budou vyuzity )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Zdravím...já mám problém z EU kamery .. nový soubor 2.74MB mi nespustí IGO...to se prostě zasekne. Staré kamery604kB jedou OK. Má někdo tento problém,dá se něco udělat abych mohl provést aktualizaci kamer?Dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Aktualizácia kamier trvá "trošku" dlhšie. Nechaj po spustení tak a obrň sa trpezlivosťou, pri následných spusteniach to už tak netrvá.
    Ak by to ani po veľmi dlhom čase nefungovalo, poskytni iGO viac pamete.
    A keď ani tak, už neviem.:?
    Aha, a v posložke speecam vyhádž všetko čo tam je a daj tam iba ten txt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od toja
    Aktualizácia kamier trvá "trošku" dlhšie. Nechaj po spustení tak a obrň sa trpezlivosťou, pri následných spusteniach to už tak netrvá.
    Ak by to ani po veľmi dlhom čase nefungovalo, poskytni iGO viac pamete.
    A keď ani tak, už neviem.:?
    Aha, a v posložke speecam vyhádž všetko čo tam je a daj tam iba ten txt.
    do složky jsem dal pouze txt i jen EU...tak to testnu ještě jednou a budu čeket :sarcastic:

    tak jsem se obrnil trpělivostí a už je vše OK....chtělo to jen čekat déle jak jsi poradil :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12