v igo.db je celé uživatelské nastavení, tzn. i to, jak a kdy se mají zobrazovat kamery
v igo.db je celé uživatelské nastavení, tzn. i to, jak a kdy se mají zobrazovat kamery
Super to vim, ale nevim jak udelat novy soubor s POI,aby mi zustali kamery funkcni.
no a nestaci pak ty kamery v menu opet pozapinat?
No to prave nejde pac tam ta nabidka chybiPůvodně odesláno od tortoise
(
podle mého názoru je to v pořádku. i-GO má zpřístupnit kamery tehdy, a jenom tehdy, pokud ví, kde je, což novým souborem s POI můžeš narušit. Tedy bych postupoval tak, že bych zlikvidoval všechny soubory ve složce s kamerami kromě souboru txt (tím bych donutil i-GO kamery jako POI aktualizovat), šel ven a zapnul program. Jakmile zjistí, kde je, měl by v menu zpřístupnit volbu kamer.
No hura.Tak to mne nenapadlo .Vyzkousim a dam vedet.Diky za radu.
Původně odesláno od Mudrunka
Dekuji dekuji dekuji jsem dluznik :$: "Jakmile zjistí, kde je, měl by v menu zpřístupnit volbu kamer."
Dekuji
pepane, není zač. Na tento web, alespoň já rád chodím právě z důvodu, že se často dozvím něco, co jsem nevěděl.
A ať Ti ty radary slouží k plné spokojenosti a nespokojenosti naší udatné a úplatné policie![]()
Jo chystam se na dlouhou cestu tak budou vyuzity)
Zdravím...já mám problém z EU kamery .. nový soubor 2.74MB mi nespustí IGO...to se prostě zasekne. Staré kamery604kB jedou OK. Má někdo tento problém,dá se něco udělat abych mohl provést aktualizaci kamer?Dík za pomoc
Aktualizácia kamier trvá "trošku" dlhšie. Nechaj po spustení tak a obrň sa trpezlivosťou, pri následných spusteniach to už tak netrvá.
Ak by to ani po veľmi dlhom čase nefungovalo, poskytni iGO viac pamete.
A keď ani tak, už neviem.:?
Aha, a v posložke speecam vyhádž všetko čo tam je a daj tam iba ten txt.
do složky jsem dal pouze txt i jen EU...tak to testnu ještě jednou a budu čeket :sarcastic:Původně odesláno od toja
tak jsem se obrnil trpělivostí a už je vše OK....chtělo to jen čekat déle jak jsi poradil :yes: