iGO 8 funguje v pohodě i s 64MB a to i se zapnutým 3D terénem. Občas se zpozdí na křižovatce cca o 1 vteřinu, ale to dělá i na 128M.Původně odesláno od uiqjirka
iGO 8 funguje v pohodě i s 64MB a to i se zapnutým 3D terénem. Občas se zpozdí na křižovatce cca o 1 vteřinu, ale to dělá i na 128M.Původně odesláno od uiqjirka
Souhlasím, ty 3D budovy jsou hezké, ale docela odvádějí pozornost. něco jiného je 3D krajina, ta se hodí. Když jedete údolím, tak ho fakt vidíte na navigaci, i výrazný kopec jako orientační bod.Původně odesláno od Docent
3D modely budov jsou v pohodě, ale 3D terén, to už je náročnější na procesor a paměť. Jsouto dva soubory výškových DEM dat po cca 100MB.Původně odesláno od Erikt68i
Ja mam stare Yakumo DeltaX se 64MB a naopak 3D mi funguje (i kdyz kde je vic ulic a pod. bohuzel trochu trhane), ale budovy ani radary nejdou a spadne to na nedostatek pameti. V PC jdou ty budovy v pohode, ale do Prahy skoro nejezdim, takze je nastesti nepotrebuju - spis mne zajima vic kdy bude k dostani plna verze v 240x320
Jak 2 sobory DEM - mas na mysli jako zapad a vychod, nebo jsou od toho vychodu 2 ruzne verze a jak se pozna ta "lepsi" ? Dik ...
Ano, 2 DEM soubory, východní a západní Evropa. Jinak mně běží plná verze v 480x272, 16:9. Ty DEM soubory slouží pro vytvoření plastického terénu krajiny.
Možná na QVGA, ale VGA na 64MB nezvládá a to tak, že na obrazovce po chvíli navigace zůstávají části nepřekreslené třeba tři vteřiny, zatímco spodek se překresluje každou vteřinu. No a někdy uprostřed cesty to spadne na Memory Full.Původně odesláno od mironic
Jestli máš demo, tak zkus počkat, až bude plná verze samostatně v prodeji. Plná verze je odladěná a funguje v pohodě i na 64 MB s detaily na maximum.
Tak plná verze je odedneška v prodeji. Bohužel je stále vázaná na kartu, tudíž nahovno. Až se někdo dostane k upravené plné verzi, může dho sem šoupnout?
ano a na můj stroj to rovnou napsalo, že je slabý a to na něm asi nepojede. Nakonec mě to nepustilo dál, tedy na krok 3 update.(
Nesplet sis fórum :sarcastic: ?Původně odesláno od mr-tomas
no, já si nedělal to sedací s, u mě, neúspěšným update. Ono se již může vesele updatovat na finální verzi, a to zde To tu není žádný ofico uživatel? Jak jsem psal mě to nepustilo ke kroku 3 s tím, že můj stroj není mezi otestovanými a tedy abych počkal…
Ale je
díval jsem se na ty stránky už včera, ale zatím jsem se nerozhodl, zda do toho za 89 EUR (incl. 20% V.A.T.) jítops:
Možná prvně zkusím pouze aktualizaci map starého dobrého iGO My way 2006, ktera je avizované jako "brzy" a měla by být zadarmo
:$: