Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: X51(v) +MT ,web ,sync

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Nazdar ,mam otazku ,v diskusii som aj nasiel odpovede ,ale nie uplne presne ,totis ,ktory telefon sa hodi k x51v aby mi tam isiel internet ,cez bluetooth a cez gprs ,?
    totis o2 sa da kupi 10 mb za 300sk ,ale je to na kreditnu kartu ,a este ak by ste moli poradit ,niaky sftwr ktory pocita prenesene data
    diki
    s pozdrawom
    psto
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pocitani dat - Spb GPRS monitor.
    Kazdy dnesni telefon s BT by mem vyhovovat. Zalezi jen, zda chcete pouze Gprs/Edge nebo i 3G.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Ja sa uspokojim s gprs ,pretoze ak sa nemylim iba gprs je vsade tam kde je signal.
    na icq ,mail ,pripadne web , mi staci aj rychlost gprs
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Na Slovensku máte od operátorů dobře ošetřené HSDPA, tak bych skutečně zvažoval nějaký telefon, který má tuto funkci implementovánu.

    Já jsem měl s Aximem X51v velké problémy s Motorolou V6 Maxx, tak jsem ji vyměnil za Samsung U700 a Internet mi šlape bez chybičky, s rychlostí kolem 800 kbps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    LEnze ,mne nejde o rychlos, ale o conu ,teda naviem kao je to s hspda ,ale ja chcem aby som mal internet vsade ,aj tam kde neni ani elektrina natahana :P teda tam kde je signal,..tam aby aj net siel ,dikes ,pripadne ,nokiu 7650 mam este niekde doma ,..stou by to slo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano, pokud vam staci GPRS, 7650 muzete zkusit - ma GPRS tridy 6 i bluetooth.
    Ale EDGE je EDGE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    jaSNE ,LENZ neviem ako je to z o2 jedine co viem ,je to ze ked si kupite 10 mb za 300 sk mozete ich precerpavat cely rok :P a na infolinkem i nevedeli povedat ,ci je to aj na edge a hspda ,..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    bUDE MI TO KOMUNIKOVAT S MOTOROLOU MPX220 (MA WM) ALEBO a925 ?
    STACI MI INTERNET,.
    DIKES
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AC sync je na pikacu
    Od okno_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 22:15
  2. Active Sync 4.5
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-02-2007, 16:08
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  5. Active Sync
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:11