Odstranění spodní lišty v Today (kde jsou 2 tlacitka)
Hrál jsem si s Wisbar Advance, ale žere moc RAM tak jsem ho odinstaloval. Napadlo mě ale, že většinu věcí si lze upravit v registrech - bez programu.
Jedná se mi o tu lištu na Today jak jsou ty 2 soft keye.
Stačilo to zakliknout a hned zmizela - žádný restart nebo tak něco takže pujde asi jen o úpravu 1 hodnoty v registrech. Něco jako a hodnota z 1 na 0 :)
Má někdo tip, kde to přepsat? Díky moc.
A ješte jestli je moc těžké horní lištu přenunout dole (místo té s tlačítkama). Aby to bylo jako na PC.
(Qtek 9000, WM6 ThingOnASpring ROM - xda dev)
Jedná se mi o tu lištu na Today jak jsou ty 2 soft keye.
Stačilo to zakliknout a hned zmizela - žádný restart nebo tak něco takže pujde asi jen o úpravu 1 hodnoty v registrech. Něco jako
Má někdo tip, kde to přepsat? Díky moc.
A ješte jestli je moc těžké horní lištu přenunout dole (místo té s tlačítkama). Aby to bylo jako na PC.
(Qtek 9000, WM6 ThingOnASpring ROM - xda dev)
Ad soft keys) Mrknete na VJToggleTodayhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=257485
Zmena pozice tlacitka START by znamenala AFAIK prenos okna (API MoveWindow)
Zmena pozice tlacitka START by znamenala AFAIK prenos okna (API MoveWindow)
Více méně to bylo spíš pro WM 2003 a nebo QVGA.
Podle screenů z WM5 to nevypadalo moc funkčně.
Psali ale o zmenšení lišty startu na 2 pixely.
Někde v registrech musí být složka pro ten panel kde je kam směřuje jedno tlačítko, jak se jmenuje, kam druhé... a nakonec tak musí být i info o výšce.
Stačí to jen najít a přepsat na 2px - nebo ještě líp na 0px.
Ale kde to je :?: :( :(
PS.: mělo by to vypadat nějak takto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Fotomontáž udělaná v malování :D
A ještě se mi pomocí WisBaru Advance podařilo "vysadit okna z rámu". Mám bohužel jen tento screen, ale asponň trochu jde vidět, že s oknem se dá volně hýbat a má svoje OK/X takže by se tím vyřešil problém když by start byl dole.
Podle screenů z WM5 to nevypadalo moc funkčně.
Psali ale o zmenšení lišty startu na 2 pixely.
Někde v registrech musí být složka pro ten panel kde je kam směřuje jedno tlačítko, jak se jmenuje, kam druhé... a nakonec tak musí být i info o výšce.
Stačí to jen najít a přepsat na 2px - nebo ještě líp na 0px.
Ale kde to je :?: :( :(
PS.: mělo by to vypadat nějak takto:
Fotomontáž udělaná v malování :D
A ještě se mi pomocí WisBaru Advance podařilo "vysadit okna z rámu". Mám bohužel jen tento screen, ale asponň trochu jde vidět, že s oknem se dá volně hýbat a má svoje OK/X takže by se tím vyřešil problém když by start byl dole.
Zdarec!
Mam tu cab, ktery dokaze smazat dolni listu, ALE, je tu maly detail, ktery me od toho odrazuje...vzycky kdyz mi nekdo vola/napise/upominka (ci cokoli, co nejak reaguje s today) tak mi uprostred (momentalne neviditelne) listy vyskoci ikonka klavesnice....jde to nejak odstranit, obejit, ci neco podobneho?
Mam tu cab, ktery dokaze smazat dolni listu, ALE, je tu maly detail, ktery me od toho odrazuje...vzycky kdyz mi nekdo vola/napise/upominka (ci cokoli, co nejak reaguje s today) tak mi uprostred (momentalne neviditelne) listy vyskoci ikonka klavesnice....jde to nejak odstranit, obejit, ci neco podobneho?
[QUOTE="kesu"]Dá se to pak eventualně nejak odstranit? resp.odinstalovat?[/QUOTE]
Samozrejme, das odinstal a restartujes pda a je to OK
EDIT:
Mam tu neco dokolaneho:) :yes: Jede to naprosto OK a jsem s tim andmiru spokojen, pri nejake notifikaci ji neuvidite, jen ikonku nahore, po jejim otevreni se vam dole otevre to okenko jak jsme zvykli a TED POZOR, pri jejizm zavreni se zavre vse a mate zas prazdnou dolni cas Todaye :D
Samozrejme, das odinstal a restartujes pda a je to OK
EDIT:
Mam tu neco dokolaneho:) :yes: Jede to naprosto OK a jsem s tim andmiru spokojen, pri nejake notifikaci ji neuvidite, jen ikonku nahore, po jejim otevreni se vam dole otevre to okenko jak jsme zvykli a TED POZOR, pri jejizm zavreni se zavre vse a mate zas prazdnou dolni cas Todaye :D