Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nelze stahovat z IE?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Ahoj, mám problémek, nelze mi stahovat přílohy ze Seznam mailu přes internet explorer.. Je to normální? Díky.

    edit: Teď koukám, že mi nejde stáhnout nic. Když dám něco stáhnout, napíše se dole jen VYHLEDAVAM... a nic.

    Prosím, prosím o pomoc...

    Díky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vyzkousejte stahovani z vice webu.
    Pocket IE se da sice "zamknout" tak, aby nepovolal stazeni souboru, ale to asi nebude vas pripad. Kdyz pise hledam - znamena to vetsinou, ze neodpovida DNS server.
    Byt Vami, zkusim Operu Mobile (ne Mini) - s ni je stahovani prijemnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    S Operou Mobile se mi zase nedaří dostat na vodafone.live
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Bigis: Jestli se snazite tehat neco pres wap, tak to bude mozna vetsi problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Snažím se připojit se na Vodafone Live! (tam se dostanu s IE v poho, s Operou ne) a tam na email Seznam, jelikož Vodafone nabízí službu email Seznam. A z tohoto nic nestáhnu.

    Edit: Hlavně pro to, že to je za 45 kč/m neomezeně. Tak když mi někdo něco pošle, tak to chci sosnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Asi bude problem s formatem odkazi a s downloadem souboru pres wap. Pokud tedy vubec muzete prilohy stahovat a nejste omezen jen na prohlizeni mailu.
    Zkuste primo wap browser
    http://www.freedownloadscenter.com/N...Pocket_PC.html
    Zlate pop3 pres neomezeny net - s wapem a vymysly Vodafonu bych se fakt crcat nechtel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    On je to jeden potencionální prů... (...švih) za druhým - Seznam, Vodafone, wap, mail přes web. Navíc nelze očekávat, že věci, které těžko zkousne browser v PC, najednou zázrakem zvládne browser v PDA.

    Stačí kliknout na tlačítko hledat! a zadat jednotlivé výrazy. A pokud se to ještě zkombinuje takto dohromady, musí to být hodně nestravitelná patlanina, za kterou talentovaný šéfkuchař určitě michellinovskou hvězdu očekávat nemůže.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    WinWap se ani nepokusí připojit k GPRS. Ale neříkejte mi, že s například s Nokií 6300 se systemem S40 jsem stahoval z webu Seznam emailu co jsem chtěl a na PDA to nejde? Nebo je to tak složité?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Tak mám Operu 8.65, slyšel jsem o ní, že by měla wap s protokolem WSP:// umět, ale nějak mi to nebere...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Bigis: A mate opravdu posledni verzi na strankach OPery? Protoze jako 8.65 je oznacena i tzv. Generic verze dodavana myslim s Advantage a te par vychytavek chybi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Ted tam mám operu přímo z opery.. Ale jakmile napíšu WSP://, tak se to automaticky přehodí samo na http://
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Na me verzi Opery mam hlasku o nepodporovane adrese - podporu wapu beru jako realitu, protoze nedavno jsem tu jednomu cloveku radil s nastavenim wapu a on cely stastny hlasil, ze mu wsp chodi i na posledni verzi Opery. Jake proxy servery jsou v Opere Mobile ted dostupne? Ja mam jen http a https.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Já jsem v Opeře žádné takové nastavení nenašel. V telefonu mám v připojení nastaven profil Vodafone Live! z vidafone stránek. Na IE to jde, ale nejde stahovat přílohy z malu a vlastně nic. Ale v Opeře se to wsp automaticky přehodí na http. Takže nevím.

    Kdyby se tu nějaká dobrá duše ozvala, jak to nastavit v opeře, byl bych strašně rád. Mám PPC jen krátce, ale tohle je poslední problém, který mě trápí.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nelze stahovat soubory z XDA-Developers
    Od Oscarbfc v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 14:20
  2. Jak stahovat vsechny soubory v IE?
    Od TheMelin v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 09:59
  3. Kde stahovat soft pro CE 2,0?
    Od X_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-06-2004, 19:54
  4. ako stahovat fotky z netu?
    Od boban194 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2004, 07:08