Tyto chyby ošetřeny. Download aktualizován.Původně odesláno od macula
EDIT: Hups, chybička se vloudila. Download odstraněn. Ještě strpení.ops:
EDIT: Uff, tak již je to OK
Tyto chyby ošetřeny. Download aktualizován.Původně odesláno od macula
EDIT: Hups, chybička se vloudila. Download odstraněn. Ještě strpení.ops:
EDIT: Uff, tak již je to OK
Zkousel jsem verzi 1.4 a pocita hodiny nejak divne. U verze 1.3.1 je vse OK
Nevím jak mě toto mohlo uniknoutops:. Týká se to celkových součtů? Nicméně po dalším spuštění programu se to již správně přepočítá. Chybu v co nejbližší době odstraním. Díky za upozornění.
Opraveno. Ke stažení nová verze 1.4.1
tie mesiace by vazne nebolo mozne dat 2 jazycne ?ops:
ved by to bolo takto
Január / Leden
Február / Únor
Marec / Březen
Apríl / Duben
Máj / Květen
Jún / Červen
Júl / Červenec
August / Srpen
September / Září
Október / Říjen
November / Listopad
December / Prosinec
jj, jak bude chvilka, mrknu na toops:
Nebylo by mozne pridat jeste funkci smazat zaznam.
To prepocitavani v opravene verzi je stejne. Nevim jestli je chyba u me.
toto zmazanie zaznamu som chcel aj ja napisat (ale nejak mi to vypadlo z hlavy)
Mohl by jsi prosím trochu upřesnit, kdy ti to dává chybný výpočet? Jestli při zadání nového záznamu nebo v celkových součtech? Jaké hodnoty popřípadě zadáváš? V menu "O programu" ověř, zda máš opravdu poslední verzi 1.4.1 update 1.4.1. Soubor Mprac.exe stačí zkopírovat do adresáře s nainstalovanou verzí 1.4Původně odesláno od bimbop
Funkci smazat již mám hotovou. Objeví se v příští verzi, spolu s dalšími ... (možnost zadat vlastní název měsíce/souboru, nápověda, výběr sloupců k tisku, ...)
Hups omlouvam se nemel jsem update. Soucty pocita. Jen by me zajimalo jak zadavat aby prescasy na konci mesice sedely. Konkretne v cervenci odpracovano 234,5 hod a prescas mi vypocital 99,5 hod. Spravne by melo vyjit 62 hod. Jinak super prace.
Při zakládání nového měsíce (Menu - Nastavení) je třeba zvolit správnou hodnotu u položky "Hodin". Jedná se o standartní počet hodin za den (přednastaveno 7:30). U nového záznamu se pak vše, co je nad tuto hodnotu, počítá jako přesčas. Pokud zadáváš nový záznam a vybereš svátek nebo víkend, tak jde do přesčasu vše. Problém nastává při více záznamech v jednom dni. Pak se hodnota 7:30 (nebo jiná nastavená) odečítá pouze od prvního záznamu. Všechny další záznamy již jdou do přesčasu. Musí se však použít tlačítko "Další".
Můžeš mě poslat emailem (uveden na stránkách macula.cz) soubory .csv a .ini a já se na to podívám, kde může chyba.
Při zadavani smen jsem v pracovni dny kdy jsem mel volno zadaval 0 odpracovanych hodin.
Nevedel jsem jak to zadat aby prescasy odecetlo. Nejspis program neumi nahradni volno.
Aha, to opravím. Objevil jsem ještě několik drobných chybek, které v nejbližší době opravím:
- při použití různých šablon (Víkend, Dovolená) se pro další záznam deaktivují některé formulářové prvky (prozatimní řešení: stačí program ukončit a znovu spustit)
- při tisku do .htm se celkové součty zdvojnásobí (prozatimní řešení: editovat .htm soubor v textovém editoru a součet opravit, teprve poté vytisknout na tiskárně)
Za způsobené komplikace se omlouvám.
Mám novou CZ ROM 6.1 nainstaloval jsem nejnovější verzi a nejde mi spustit. Co s tím? Poraďte prosím.
Pro jistotu jsem otestoval instalační cab, ale je v pořádku. Instalace proběhne a program jde spustit standardně přes menu Start/Programy. Pro novou instalaci je třeba použít soubor Mprac_1_4_1.cab.
Hází to nějakou chybovou hlášku?
Co máš za přístroj?
Nepoužíváš data z předchozí verze?