Tak to nevím co s tím. Rozlišení 240x320 se roztáhne a rozlišení 480x640 se zase na displej nevejde. Kdyby měl někdo nějaký nápad nebo řešení pro zobrazení VGA, nechám si poradit. Díky.
Tak to nevím co s tím. Rozlišení 240x320 se roztáhne a rozlišení 480x640 se zase na displej nevejde. Kdyby měl někdo nějaký nápad nebo řešení pro zobrazení VGA, nechám si poradit. Díky.
Pro mne velmi užitečný program, děkuji tímto autorovi. Nechcete se pokusit podobným způsobem o knihu jízd?
Bohuzel uz delsi dobu se nic nedeje :-(
No jo, ono na to nebylo moc času a pro mě je Mprac v této fázi dostačující. Tím ale netvrdím, že neudělám to, co jsem slíbil![]()
Čirou náhodou mám již tento program rozpracován.Původně odesláno od Palko
![]()
tak jsem se opet vratil od iPHONE k WM tak jak pokracujeme v upravach tohoto skveleho programu ??
Hmm, nic moc. Dostal jsem se do slepé uličky (viz zde) takže začínám znovuops:
Teď jsem si všim, co to obejít třeba tim, že si uděláš nějakou vlastní parsovací funkci (dostat dvě čísla od sebe oddělené : není takový problém) a vrátí číselně počet minut? S tim už by se pak dalo dělat, ne?Původně odesláno od macula
No jo, teď už se mi to zdá taky jednoduchý :O:yes:, navíc když něco podobného už v jiné části kódu používám
ops:
aha tak to pak jo mozna bz nebzlo od veci se dotazat na nejake veci co se tyce programovani jednoho z diskutujicich co pro nas vytvoril svatkyten ti jiste poradi hold je tu asi malo programatoru .-)
porad zadna nove verze :-(
taka sice hlupost ale skusim napisat
nedalo by sa to urobit aj slovenska lokalizacia ?mam trosku problem s mesiacmi
add bola by moznost odskrnut niektore stlpce ? pretoze to pouzivam ako brigadnik a tam diety nemam cize je to pre mna nepodstatne a zakazky v podstate tiez ...
inac velmi dobra app![]()
<b>To Pretorian: </b>
Již brzy vypustím testovací verzi, kde bude zadávání po 5-ti minutách (musel jsem učinit kompromis aby to bylo blbuvzdorné). V čase testování ještě dodělám pár blbůstek.
<b>To ob3l1x:</b>
Lokalizaci asi ne, ale měsíce nebudou přednastaveny, a každý si bude moci zvolit název jaký bude chtít. Přednastavit bude možné i text v názvu a popisu. Sloupce, které se mají tisknout bude možno zvolit.
super a co si mame predstavit pod pojmem brzy :-) doufam ze ne to to co znamena u filmu jiz brzy ve vasich kinech"mesice" u me je brzy cca 5-10dnu :-)
Abych vás přesvědčil, že se občas dostanu i k nějakému tomu "programování, připravil jsem testovací verzi <b>Mprac 1.4</b>. Zatím nějak blbě počítá noční, nejsou ošetřeny vyjímky (když zadáte "od" menší než "do") a když zadáte od 00:00 do 24:00 hodí to chybu.
<b>Hlavní změny:</b>
- zadávání po minutách
- zůstatek dovolené (odečte se ihned po kliknutí na záznam "Dovolená")
- možnost přednastavit texty u nového záznamu
- položka "Další" přesunuta
- malinko jsem to obarvil
Download
POZOR: Soubory nekopírujte do stejné složky s instalovanou předešlou verzí. Dojde k přepsání souborů Cervenec2008.csv a Set.ini
<b>Pokud objevíte další chyby, prosím dejte info. Díky.</b>