Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: FSC LOOX 720 a paměťové karty SDHC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Dotaz je jasný - dokáže si LOOX 720 poradit také s kartami SDHC - tedy SD karty s kapacitou 4GB a více?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Já používám 4GB v Looxu bez problémů.......
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Uvažuji totiž o koupi 4 GB karty Kingston, SDHC Class 6.

    gm: Můžu se ještě zeptat jaký máš přímo značku a třídu karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Já mám Pqi,ale jak se tak dívám není-nebo nemá označení SDHC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    A neni to nahodou "jen" SD a ne SDHC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Je,jen SD.SDHC budu kupovat 8GB-takže vyzkouším přímo ve velkoskladě kde nakupujeme a dám vědět,budu zkoušet nejen na Loox 720,ale hůavně na Loox 560 kde jí budu používat (pokud bude fungovat).... ,Takže se omlouvám,za neobjektivní informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    A kdy se dostaneš do toho velkoskladu? Určitě ji vyzkoušej i v LOOX 720!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Dívám se na Kingston 8GB class 6,ale momentálně není skladem,ale 4GB skladem mají i když class 2,ale na vyzkoušení to bude stačit.Do pátku určitě.Aha-doplňuji-skladem mají 8GB class 2,takže vyzkouším.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, dle mého názoru ti to nepojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    na 720 nepojede urcite, na 560 bude fungovat s WM6 a patchem pro SDHC, ktery ale znemozni pouziti wi-fi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Formátování paměťové karty
    Od thank v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 22:16
  2. Odpojení paměťové karty
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 17:36
  3. Mizení paměťové karty - SD Help!!
    Od ales.b v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 10:56
  4. SD pametove karty
    Od Sochor Vaclav4 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-09-2005, 13:12
  5. Paměťové karty SD
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 11:08