Co jsme si přáli a co nám nakonec Ježíšek letos nadělil (2007)
Ja nedostal nic :no: ale 27.12 vyrazim nakupovat :D bude klidecek a vsade bude svítit 70% sleva :$:
EDIT : Ale tetička z USA se pochlapila, sice jeste na ceste ale co nevidět mě bude "tížit" v baťůžku Asus EEE 701 :D
EDIT : Ale tetička z USA se pochlapila, sice jeste na ceste ale co nevidět mě bude "tížit" v baťůžku Asus EEE 701 :D
[QUOTE="Hondzik"]Ja nedostal nic :no: ale 27.12 vyrazim nakupovat :D bude klidecek a vsade bude svítit 70% sleva :$:[/QUOTE]
Tak to nevím, kam chodíš po Vánocích nakupovat - mám pocit, že většina národa pražského kouká na věc podobně jako Ty a tak ten klídeček bych hledal v obchodech marně:D
Mě se teprve Ježíšek s manželkou vedle v pokoji balí dárky:), tak ještě uvidím... na druhou stranu jsem si nic přesného nepřál, tak na tom snad budu jen dobře (větší techniku zásadně kupuji sám;) ).
Tak to nevím, kam chodíš po Vánocích nakupovat - mám pocit, že většina národa pražského kouká na věc podobně jako Ty a tak ten klídeček bych hledal v obchodech marně:D
Mě se teprve Ježíšek s manželkou vedle v pokoji balí dárky:), tak ještě uvidím... na druhou stranu jsem si nic přesného nepřál, tak na tom snad budu jen dobře (větší techniku zásadně kupuji sám;) ).
ja tiez idem na nakupy 27.12. Nie ze by som nieco extra zhanal, ale zlavy sa najst daju.
Ja som zatial nic nedostal, iba sam sebe som nadelil HTC TyTN II :D
Ja som zatial nic nedostal, iba sam sebe som nadelil HTC TyTN II :D
Ja jsem spokojenej - Kaisera jsem si nadelil v predstihu, Jezisek jen doplnil 4GB kartu, redukci 3v1 (funguje paradne), lenovo batoh na notebok a dalsi el. hracky. Manzelce Jezisek nadelil 2 GB kartu.
A pak nase neojblibenejsi darky - spousta knizek, CD a DVD komplet Jiste pane ministre. :)
No a ted se jen modlim, aby o Silvestru, kdy ma manzelka narozeniny, chodila bez problemu s Variem BT A2DP sluchatka od Nokie, ktera si prala.;)
A pak nase neojblibenejsi darky - spousta knizek, CD a DVD komplet Jiste pane ministre. :)
No a ted se jen modlim, aby o Silvestru, kdy ma manzelka narozeniny, chodila bez problemu s Variem BT A2DP sluchatka od Nokie, ktera si prala.;)
jak koukam trosku technoidni rodinka-)) ja zene koupil pouze "hloupy" phone k800i.ta moc pres techniku neni,na to jsem doma ja!a toho Kaisera jsem uz mohl koupit,ale nejak se stale presvedcuji jestli ano ci ne??!
hudyss: Manzelku jsem v ruznem slova smyslu "zkazil" :D - kdyz jsme se potkali, vystacila si s vykrikem techniky zvanem Siemens C25.
Kaisera povazuji za nejlepsi zarizeni roku.... Ne ze by nebyly pristroje, ktere maji nejakou funkci lepsi, ale Kaiser je vybornou kombinaci nadprumernych funkci v kazdem sledovanem aspektu a navic je stale uzasne mobilni. :)
Kaisera povazuji za nejlepsi zarizeni roku.... Ne ze by nebyly pristroje, ktere maji nejakou funkci lepsi, ale Kaiser je vybornou kombinaci nadprumernych funkci v kazdem sledovanem aspektu a navic je stale uzasne mobilni. :)
[QUOTE="RStein"]Ja jsem spokojenej - Kaisera jsem si nadelil v predstihu, Jezisek jen doplnil 4GB kartu, redukci 3v1 (funguje paradne), ...[/QUOTE]
Prosim te, kdes tu redukci kupoval?
Prosim te, kdes tu redukci kupoval?
Nuz a ja som si konecne nadelil notebooka,konkretne FSC U9200 a uz nebudem musiet vsetko na cestach riesit iba cez Looxa,naviac velmi pekne k sebe pasuju aj dizajnovol;)
Tak ja som si nadelil 2GB kartu 3v1 pre moj telefon. Este planujem nejaku tu 4GB SDHC kartu pre PDA milacika. :D
RStein: A jak si nabíjel bez té redukce (kromě přes počítač), nebo máš nabíječku s HTCečkovým miniusb? Já tam mám klasický a redukci jsem bral hned při koupi. Že by se stala někde chyba a mám se jít do Sunnysoftu pozeptat, proč mi dali do balení nabíječku s klasickým miniusb???
Já si taky nadělil dříve už Kaisera (teda TYTN II) :)
Já si taky nadělil dříve už Kaisera (teda TYTN II) :)
[QUOTE="RStein"]JanAltman: V Sunnysoftu - prodejna v Grosmannove pasazi.[/QUOTE]
Diky. Studoval jsem ji na strankach expansysu a nejak jsem dosel k zaveru, ze by mi nic neprinesla. Na nabijeni ci propojeni s PC neni potreba a sluchatka mam A2DP. Nebo jsem neco prehledl? ;-)
Diky. Studoval jsem ji na strankach expansysu a nejak jsem dosel k zaveru, ze by mi nic neprinesla. Na nabijeni ci propojeni s PC neni potreba a sluchatka mam A2DP. Nebo jsem neco prehledl? ;-)
Neprehledl;). Mam redukci kvuli dratovym sluchatkum a moznosti soucasne Kaisera pri poslouchani hudby nabijet.
[QUOTE="RStein"]DVD komplet Jiste pane ministre[/QUOTE]
Diky za tip, ani som nevedel, ze to je na DVD :). Aspon konecne doplnim aj zbierku Red Dwarf (za dobre serialy sa oplati zaplatit).
Diky za tip, ani som nevedel, ze to je na DVD :). Aspon konecne doplnim aj zbierku Red Dwarf (za dobre serialy sa oplati zaplatit).
Tak já se taky přidám těšil jsem se ,že mi Vodafon nadělí TYNt II (Kaisera) a nedostal jsem zatím nic :(( ,do smlouvy mi napsali Cruise kterého ještě ani neprodávají .No hold letos si na ježíška ještě počkám