samovolne spousteni as
zdravim,nevim jak se mi to podarilo,ale samo se mi spousti as v orbitovi,nejak nemuzu najit jak to deaktivovat.vypada to jako by byla nastavena nejaka automaticka synchronizace v urcitou dobu.nevite nekdo jak se toho zbavit?
V menu AS mate polozku Schedule/Plan - jestlize synchronizujete s MS Exchange, tak je dostupna.
Dale se AS vzdy sam spusti pri pripojeni PDA k pocitaci, ale to urcite vite - reaguje pres CeRunAppAtEvent na existenci pripojeni s PC.
Dale se AS vzdy sam spusti pri pripojeni PDA k pocitaci, ale to urcite vite - reaguje pres CeRunAppAtEvent na existenci pripojeni s PC.
no jo,ale plan nemam podsviceny takze s nim nejde manipulovat.presto se mi as spusti v noci kdyz telefon lezi u postele a neni k nicemu pripojeny.bt ani wifi taky nemam zapnute takze pripojeni k pc pres tyto rozhrani to taky byt nemuze:( proste rano vstanu a ve spravci sviti as i kdyz mna tel nikdo nesahal
Pak si stahnete checknotifications.exe a projdete vsechny notifikace, zda nektera nespusti AS.
Dale muze AS spoustet pres API aplikace treti strany - napr. aplikace pro spravu hesel, v niz jste nastavil pravidelnou synchronizaci apod.
Dale muze AS spoustet pres API aplikace treti strany - napr. aplikace pro spravu hesel, v niz jste nastavil pravidelnou synchronizaci apod.
Když se podíváš sem, tak co uvidíš jako první téma (s přídavkem důležité)?
Vypnutí automatické synchronizace ActiveSync ve WM 5.0
Vypnutí automatické synchronizace ActiveSync ve WM 5.0