Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: SDHC karty na N311-ke FUNGUJU !!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Konecne som sa dockal ...
    Kód:
    http://www.marek.klucar.sk/?q=node/41
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Len upresňujúca otázka: aký FW si mal predtým? Lebo ja mám 24ku a 4GB Transcend mi chodí v pohode, ale je pravda, že nie je SDHC ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    ... tiez som mal 24-ku ... ale ako hovoris ... to nieje SDHC ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    S tymto patchom nefunguje IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    S tymto exe by to malo ist ... vyskusaj ...
    Kód:
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/71166/service_pack.rar_1.02MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    Dik, funguje to, len ma stale otravuje, ze na karte je novsia verzia a ci chcem preinstalovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Zdravím.

    Nezkoušel jste někdo rozchodit ten patch na HC SD karty i pod WM5 ?
    Potřeboval bych to rozchodit pod WM5, protože mam odzkoušeno sadu aplikaci, ktera mi už dlouhodobě jede stabilně a nechci WM6.Mimo jiné i kvůli Real VGA patchi, ještě jsem neviděl screeny z WM6 s timto patchem a tak přechod neni pro mě volba.

    Jestli jste to někdo rozjeli, dejte PLS vědět. Podívám se po tom a kdybych to někde našel, postnu to sem.

    Zatím nazdarte
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    JJ ja to rozchodil na WM5 a 4GB SDHC Kingston mi v pohode beha
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A na jakém zažízení jsi ten patch instaloval?
    Já bych to chtěl na HTC Artemis taky s WM5.
    Přesně jako kolega, pod WM5 mi funguje všechno co potřebuji, takže k WM6 mně nic netáhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    Tak jsem si koupil SDHC kartu od Adata která má 8 GB, bohužel mi to ukazuje pouze 3750 MB takže je to pěkně na.... použil jsem ten ovládač. Nevím jak by to fungovalo bez ovládače jelikož jsem ho nainstaloval ještě před tím než jsem měl tuto kartu. Neznáte nějaký jiný ovládač na kterém by šlo 8 GB ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Maximální velikost SDHC karty?
    Od vasin_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 07:34
  2. Fujitsu-Siemens N560 - SDHC karty - zkušenosti
    Od Qemu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 11:26
  3. FSC LOOX 720 a paměťové karty SDHC
    Od Trainzak_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 11:39