Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: Vkladani souboru primo do fiskuznich for - prosim otestujte

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Taky s troškou do mlýna. Základ WisBar Oceania, dále BatMemTime, Today+, Calendar+ a Pocket NDays. Toť vše.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    A taky ode mně.
    .BMP neni oficialni format pro web, proto se to zobrazuje jako priloha ma to byt bud .GIF, .JPG nebo .PNG.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Nemůžu si odpustit vložit ex post, co jsem připravil na velikonoce.Sorry, jedna NETODAY z řídítek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00015916_magor_h98d.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 20.6 KB 
ID: 20  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Strojvudci, vkumpove a dalsi. Jak velel ředitel, převeďte soubory BMP do JPG, třeba v IrfanView, bude to o pár set kilo menší a bude TO vidět hned
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    napsal kdesi vpředu:
    Tak jsem to zkusil a Pocket IE bohuzel neumi INPUT TYPE=file

    no já používám netfront a ten to umi (maily s přílohou odesílám přez web), určitě i jiné nadstavby apod. by to zvladly.

    a za b) v mobilní verzi se ty obrázky nezobrazují, nebo se snad stále ladí ta "dospělá"?

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Tak taky přidám svoji obrazovku Dnes. Je to jednoduchost sama: WisBar Advance, PIToday a cLaunch.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00015931_dsp-today_BVEJ.png 
Zobrazení: 33 
Velikost: 34.9 KB 
ID: 21  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od strojvudce
    A taky ode mně.
    .BMP neni oficialni format pro web, proto se to zobrazuje jako priloha ma to byt bud .GIF, .JPG nebo .PNG.
    Ok. Takže takhle.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00015939_Cap0008_Z5IA.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 24.1 KB 
ID: 22  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Test č. 1
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00015978_TDdnes_roGf.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 28.9 KB 
ID: 23   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00015978_TDdnes2_tjft.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 21.6 KB 
ID: 24  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od windmaster
    Strojvudci, vkumpove a dalsi. Jak velel ředitel, převeďte soubory BMP do JPG, třeba v IrfanView, bude to o pár set kilo menší a bude TO vidět hned

    Napravuji!!
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Pro nevěřícího Tomáše ( uživatele : limon )
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00016165_Image1_VwqQ.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 42.8 KB 
ID: 26  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Nová verze Pocket NDays od eXEdena.
    Zpracování trvá nyní 6-7 sec pro celý týden dopředu (proti dřívějším 2 minutám)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00016168_TDaNDays_CoDJ.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 23.4 KB 
ID: 27  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Damy a panove, udelali jste mi radost Takovych peknych screenshotu. Nyni opet odpovedi:

    1) Testovani stale probiha, minuly tyden jsem byl uplne mimo, tento tyden to snad vsechno doladim a dodelam.
    2) Moznost vkladat soubory v mobilni verzi s konecnou platnosti NEBUDE. I kdyz to napriklad NetFront zvladne, jelikoz 99% lidi pouziva Pocket IE, akorat by je to matlo. Snad to nebude prilis omezujici... Pokud MS prida tuto funkcionalitu i do standardniho Pocket IE, na ce4you to bude obratem povoleno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...takze jsem povolil vkladani souboru do vsech for, nejen do tohoto. Nyni se tak muzete realizovat nejen zde, ale i v ostatnich diskuzich A jako obvykle, pokud budte mit nejaky problem, prosim napsite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ... vkladani souboru do vsech for...
    Skvělá možnost!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak jsem to pres vikend nejak zbastlil a zda se, ze to funguje. Zatim mate pravo vkladat soubory pouze do tohoto fora, ale jen co to otestujem, tak to rozsirim.

    K tomu testovani - pokud mate cas, napadlo me udelat takovou prehlidku Today screenu Proste "vyfotit" zakladni obrazovku a obrazek ve formatu .GIF, .JPG ci .PNG vlozit do teto diskuze.

    Jakekoliv problemy prosim hlaste. Diky
    Jen bych se rád zeptal jestli se dá vložit i obrázek jako bmp, protože mě to nejde. Musí to být jen ve formátu gif,jpg nebo png?
    Dííky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosím o upload souboru manila z htc diamond
    Od eStone v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 23:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 12:33
  3. WM5 a uploadovani souboru na internet primo ze zarizeni
    Od Miloš Strouhal v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-04-2007, 23:26
  4. SMS primo z XDA
    Od Banano v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-11-2004, 14:19