Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Tak konečně se tomu začal někdo věnovat. Diskuze i link o firmware zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347220&highlight=acer
    Doporučuju přečíst, někteří lidi s tím mají nebo měli problémy. Firmware je označován jako BETA. Já jsem ho teď naflashoval, zařízení je znatelně rychlejší, ale zatím jsem neměl čas to víc testovat. Zítra budu instalovat standardní balík svých aplikací, tak uvidíme...

    Ještě projistotu, jak upgradovat je zde: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=261
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Práve zálohujem starý systém a idem to preflashovať!

    Držte palce a dúfam že to potom pojde dat späť na WM5
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Tak a už to je a je to super!

    Zatiaľ som neobjavil žiadnu chybu, až na to, že wifi ikonka sa vám sama nezobrazí musíte ju tam skopírovať.
    Pozor! Do WM 6 nefungujú zálohy z WM 5. Raz som to urobil a PDA sa pri štarte jednoducho vyplo => pomohol hardreset
    Skúšal som nainštalovať aj plnú lokaliizáciu (teda aby bolo všetko po česky), ale systém zblbol. Tak som išiel na novo a zvolil som inštaláciu iba malej lokalizácie (klávesnica) a nerobí to žiadny problém. Nestretol som sa ani s problémom pri inštalácii akejkoľvek aplikácie (doteraz som skúšal Operu 8.65, Resco Explorer 2007, QiP, TCPMP, iGo).

    Takže zatiaľ všetkým odporúčam, SKÚSTE TO!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Já se taky připojím se zkušenostma, nainstaloval jsem pár svých aplikací, obnova zálohy opravdu nefunguje, ale já jsem z té zálohy potřeboval akorát dokumenty a kalendář. Jak jsem zjistil, tak ta obnova byla naprosto zbytečná, protože ta záloha je obyčejný ZIP archív a dá se do ní v PC normálně dostat. Další věc je, že ty WM6 jsou nějaký Phone Edition, takže to nabízí i pár věcí, který PDA neumí. Takže buď to nejde spustit nebo se to spustí a vše je zašedlý. No a na závěr poměrně důležitá závada - nejede zálohování. Spustím a když vyberu zálohovat, tak to spadne. Takže na zálohy to chce něco jinýho nebo počkat na nějakou další verzi.
    Jinak je to opravdu citelně rychlejší než WM5!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    HURAAAAAAAAAAA !!!!
    KOnecne ... momentalne som v skole ... ale co najskor idem skusat ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Ahojte šeci. Zkoušel jste někdo nainstalovat pod WM6 RealVGA ?
    Jede to ? Jestli to nepojede, tak je to všechno marné...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Môžte mi niekto vysvetliť postup pri sťahovaní? Hodí ma to na nejakú stránku pre webhosting ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Žeby nadšenie nejak opadlo? Ďaľšie skúsenosti?
    Nemôžte mi to niekto poskytnúť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    18

    Mne to beha dva dni bez najmensich problemov. Subjektivne je to citelne rychlejsie ako WM5. Ani raz to nezmrzlo. Zatial uplna spokojnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Nadšenie neopadlo, rozhodne pretrváva...

    Systém je spolahlivý, neseká, beží úplne v pohode a je 2x rýchlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    A furt sa nenájde nejaká dobrá duša, čo by mi ho mohla poskytnúť? Prípadne sa mi ozvala na mail :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    No jestli neumíš tak banální věc, jako stáhnout jeden soubor z internetu, tak to se do toho upgrade raději nepouštěj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Dominick
    Nadšenie neopadlo, rozhodne pretrváva...

    Systém je spolahlivý, neseká, beží úplne v pohode a je 2x rýchlejší.
    Ja to skusil a nepodarilo se mi nic nainstalovat - priblizne v jedne tretine se mi ten prouzek zastavi a pak vypise "Instal unsuccessfull" nebo neco v tomhle duchu ( a znovu mi to nabidne kam instalovat (do pristroje nebo na kartu). Skousel jsem asi 5 ruznejch cab-ů a výsledek stejny. Co neni potreba instalovat to funguje, i z karty. Tak jsem zase preinstalil na WM5 24-ku

    Napada te neco co by tomu pomohlo nebo cim to je? (ja vim, blbej dotaz )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Mně instalace fungují bez problémů, zkusil bych MR nebo reflash...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 14:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 19:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 15:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 15:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 23:49