Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Díky moc... tebe WM6 behá v pohode? ...a čo veci ako iGO ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    o wm6 jsem celkem i uvazoval, ale nakonec jsem zustal u wm5. Nemam SDHC kartu, zatim mi v pohode staci klasicka ctyrgigova. Krom toho mam wm5 uz vic jak pul roku vyladeny takovym zpusobem, ze jsou pekne stabilni a jelikoz ty wm6 jsou podle reakci tady porad nedoladeny, nektery veci padaj, nekterychtej hardreset... tak zustavam u wm5. S n311 jsem si za ty dva roky uzil vic nez dost "tezkejch noci", takze ted uz ho chci konecne pouzivat na to, k cemu je a nebat se, kdy se mi co zase zhrouti IGo nepouzivam, zkousel jsem kratce smartmaps 2 a s navigaci Nokia chodily bezvadne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Je možný dowgrade na WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    jojo, jde to, ja sem to udelal a bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ešte dva dotazy... problém s wifi... zapnem... modrá dioda bliká... ale Site Survey mi nenajde absolutne nič...

    a druhý... kozmetický... dá sa zmeniť farba písma na pracovnej ploche z bielej.. napr. na čiernu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Zevraj je uz BETA 2, neviete kde sa da stiahnut, tusim to pojdem znovu flashnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Novější verze je zde: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1824864&postcount=51

    Každopádně je stabilnější, nakonec jsem se dočkal i já několika samovolných hardresetů, což se u této verze ještě nestalo. Dokonce jsem do této verze obnovil svoji zálohu a vše funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    parada! dik moc, jdu do auta pro vahikl a nahodim ji tam :-O ja mel u predchozi verze problemy hlavne s WIFI, pokud sem nezapnul WIFI, tak vse jelo, ale kdyz sem doma brouzdal, tak to padalo klidne 2x denne a to ne jen SW, ale i HW s nutnosti znovu nahrat ROM! snad se to novou betou vyresi, pak dam zpravu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Mr. Death
    Novější verze je zde: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1824864&postcount=51

    Každopádně je stabilnější, nakonec jsem se dočkal i já několika samovolných hardresetů, což se u této verze ještě nestalo. Dokonce jsem do této verze obnovil svoji zálohu a vše funguje...
    Jak je to s tim oznacovanim verzi ??? Moc tomu nerozumim ... Je novejsi WM6_Acern311_4pda_05A27515.rar nebo WM6_AcerN311_4pda_07D3D145.rar ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Tak to netuším, ale tipoval bych, že novější je s vyšším číslem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Mr. Death
    Tak to netuším, ale tipoval bych, že novější je s vyšším číslem...
    Logicky jsem si to myslel take, ale nevim tady je link http://ifolder.ru/4945775 na tu vyssi verzi,ale nevim jak ji stahnout, neumim rusky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    13

    Uz jsem na to prisel Návod : http://mad-cold.blogspot.com/2006/12/how-to-download-from-ifolderru.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    13

    Omlouvám se za spam...Tak tvoje verze je novější i když má menší číslo Takze jako bych pred tim nic nepsal

    Jen pro upresneni, zde je opravdu ta posledni veze, kterou tu zverejnil Mr. Death :
    http://blog.mh.san.ru/uploads/WM6_Acern311_4pda_05A27515.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    takze moje postrehy:
    samotny flash se mi povedl az na potreti, nevim proc, prechazel jsem z predchozi bety, az sem pak nakonec hodil WM5 24 tak se flash rozjel, jinak to hlasilo asi u 75% chybu kopirovani. Predpokladam, ze to je tim, ze uz nemel na zbytek pamet, ktera se nahozenim WM5 uvolnila a pak to slo

    co se tyka pouzivani, tak mi jede WIFI a nekoue se to :-) takze pohoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od cubas
    takze moje postrehy:
    samotny flash se mi povedl az na potreti, nevim proc, prechazel jsem z predchozi bety, az sem pak nakonec hodil WM5 24 tak se flash rozjel, jinak to hlasilo asi u 75% chybu kopirovani. Predpokladam, ze to je tim, ze uz nemel na zbytek pamet, ktera se nahozenim WM5 uvolnila a pak to slo

    co se tyka pouzivani, tak mi jede WIFI a nekoue se to :-) takze pohoda
    Zajimave, ja jsem take flashoval z predchozi bety a bez jedineho problemu ... Jinak potvrzuji wifi jede v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 13:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 18:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 14:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 22:49