Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 136

Téma: HTC Touch Cruise P3650

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Dík za recenzi.

    Mám takový malý dotaz, zatím spíš jen tak teoreticky bo to asi nikdo nemá na čem vyzkoušet, ale fachaly v cruisovi 8GB SDHC karty? viz např tahle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51396

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    neni zadny duvod proc by 8Gb i vice nemelo chodit ......
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Panove, kde muzu stahnout update na WM6 pro HTC Artemis? Na htc.com jsem nic nenasel... Nebo je podminkou, aby se mi zobrazily aktualizace, registrace? Nejak mi nechce prijit registracni link....diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Tak dobry, chtelo to tu registraci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    Moc by mě zajímal váš názor - jako člověk s průměrnou znalostí angličtiny mám si pořídit Cruise radši v anglické verzi nebo s českou lokalizací? Nejde mi o delší dobu čekání na Cruise s češtinou, ale o principielní rozhodnutí - s češtinou ano nebo radši ne? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jelikoz cestinu bude mit nasvedomi opet Sunnysoft,tak radsi bez cestiny.Cestina od Sunnysoftu bude stale zpomalovat,jediny kdo bude proti je Rado Ego Hulán
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    Díky za odpověď, asi fakt půjdu cestou malé lokalizace, ony jsou stejně většinou ty české výrazy, přeložené z angličtiny, nesrozumitelné nebo ne zrovna snadno interpretovatelné. Tedy aspoň pro mě .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    barakoas_ce4you
    Guest

    tak dneska jsem se byl optat u vodafonu jak to vypada s dostupnosti.. a bylo me receno ze 18. ledna by meli byt na sklade... jenom ta cena se me u nich zda trochu moc vysoka.. :$: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    paolous_ce4you
    Guest

    No ona ta cena pujde rychle dolu...
    Doufejme ze kazdej mesic tak o litra.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Uvedeni na trh se asi zase zdrzi,expansys je opet hlasi az na 21 ledna,drive snad eurotel hodi na pult LG KS20 , cim dal tim vic se mi libi,vezmu preventivne Polarise i LG a uvidim co se ujme :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    paolous_ce4you
    Guest

    Co rikate na tento problem???

    (

    http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=46464
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ze to je v praktickem zivote kravina,spisovatel si nasel neco na starsich forech a udelal z toho drama. Zadny problem u techto zarizeni neni ve srovnani s jinymi vyrobky , jde jen o to ze treba nelze vyuzit graficky akcelerator ktery je integrovany ..... je to skoda,ale ne tragedie . Na beznou funkcnost zarizeni to nema nejmensi vliv .... Vzdy je co ladit , na kazdem zarizeni , Kaiser ani "snad" Cruise nevybocuje nikam z rady - u Kaisera naopak jde o jedno z mala zarizeni ktere je prakticky bezproblemove jiz od prvnich verzi ROM ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    To jako že na tom nejde video nebo hry? Nebo co to znamená? Já už jsem na něj natěšenej. Moje stará 600 se už nafukuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Video jde,ale je trhane,takze musis slevit pri konvertovani aby se to netrhalo atd...

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    barakoas_ce4you
    Guest

    hmm.. byl jsem rozhodnutej, ze jakmile se objevi na trhu, tak do nej pujdu... ale po tyhle zprave je moje nadseni pryc... za 15tis. to musi to video proste umet.. jinak na to kaslu!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 18:36
  2. HTC P3650 Touch Cruise - zamrznutí hovoru
    Od endivie_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 17:10
  3. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32