Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 136

Téma: HTC Touch Cruise P3650

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    spree: To jsou predcasne otazky. Podle ruznych zvesti HTC Cruise a HTC Kaiser bude mozne oficialne aktualizovat na verzi WM 6.1.
    TouchFlo je IMHo zatim takova marketingova lakacka - ale urcite ho bude HTC dale rozvijet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    Hmm, nekde som cital, ze by mali ist updatnut vsetky PocketPC, tak neviem.
    A este. Da sa niekde v registroch vypnut blikanie LED diod? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    spree: To se rika vzdycky, aby lidi neprestali kupovat stavajici modely. Zalezi na vyrobci/operatorovi, zda update pripravi.
    U Kaisera dokaze LED ridit LED Setuphttp://www.mobilnaut.cz/?z/1372
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    RStein: Co si myslis osobne, pojde nakoniec do Cruisa nahrat Windows Mobile 6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    spree: Neoficialne stoprocentne.
    Oficialne si myslim, ze Wm 6 vyjdou take - HTC vydalo upgrade (nejen) pro Artemis z verze 5 na verzi 6 a upgrade na vezi 6.1 je asi nebude stat moc usili. Navic si treba budou chtit udobrit zakazniky, kteri budou ted delsi dobu cekat na "zazracny" Qualcomm procesor/chipset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    Ak by som si teoreticky updatoval PDA s TouchFLO a Windows Mobile 6.0 na Windows Mobile 6.1, bude tam opat TouchFLO resp. bude sa tam dat doinstalovat, aby fungovalo rovnako ako na povodnej verzii Windows Mobile 6.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    TouchFlo je technologie od HTC, ne od MS.
    Protoze nikdo nema v ruce SDK 6.1, tezko vam ted muzenemkdo rici, zda TouchFlo pobezi, protoze nikdo nezna a nema otestovane pripadne "breaking changes" v 6.1. API - nepredpokladam ale, ze by nejake byly.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    jj, diky. A este. Ma Cruise TouchFLO II alebo TouchFLO I?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Podle rozhovoru s manazerem HTC, ktery vysel na Smartmanii, pujde o TF II.
    http://smartmania.mobilmania.cz/inde...single&ide=965
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    Nová dvě videa na youtube.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    pujde o TF II.
    Bohuzel Touch Flo II nic zasadniho naprinasi,HTC Touch Dual jim disponuje.Pouze navic HTC Album,ktere se da doinstalovat i do predchozi verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    18

    UNI vzat na milost. Tak to chvalim a pri soucasne produkci WM modelu i chapu. Az si tam date nekterou z poslednich WM6 ROMek, tak prodate I ten zbytek arsenalu. Na to dam krk a to mam jen jeden.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    47

    Losos:Neco jako dotazy a problemy ktere se mnozi i tady u vsech zarizeni kdyz masivne prechazejici uzivatele Nokie 6230 nejsou schopni na techto strojich spustit vubec nic a desne divi ze neco nefunguje.
    Zdravím pana Losose, je mi líto, že jsem musel číst jeho názor. I já totiž pošilhávám po zařízení, které by mě zbavilo Nokie 6320 a Aceru N35 a v podstatě se budu učit všemu, o čem už většina z vás dávno rozumí, ale snad se nikdy nebudu povyšovat nad někoho, kdo není tak dobrý jako já a nebudu se pozastavovat nad dotazy, které p.Lososovi připadají hloupé. Každopádně Cruise je pro mne favorit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    problem neni v p.Lososovi ani v prispevku,problem je v tom ze jsi nepochopil ani zbla o cem jsem psal , ale to uz neni problem "vyvysovani" nebo zkusenosti ci nezkusenosti s PDA ani cemkoliv jinem :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    http://www.gpsandco.com/articles/article.php?cat=article_pda&id=404



    Dlouhatánská a podrobná recenze ve francouzštině. Se spoustou fotek )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 18:36
  2. HTC P3650 Touch Cruise - zamrznutí hovoru
    Od endivie_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 17:10
  3. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32