Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: HTC TyTN II (Kaiser) - Skype a jeho provoz

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    zkoušel jsem nainstalovat skype 2.2 (co je na webu), pak 2.2.0.20 beta , pak zase nejnovější a zase betu... a pokaždé mi to šlo do repráku. To by mě zajímalo, v čem udělali soudruzi z NDR chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    s aktualni verzi 2.2.0.37 mi to bohuzel taky nejede.
    Teda doufam, ze je to tahle verze, protoze v programu samotnem jsem nejake info o verzi nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    23

    [QUOTE="vicky"]
    Citace Původně odesláno od "vicky"
    Original Skype klient vytacanie ani nezacne (3g) funguje len cez wifi a fring to iste. Co je v terene obcas nemozme mat wifi v dosahu. Co s tym?

    Operator je t-mobile, napisal by mi niekto ako to ma u sk t-mobilu nastavene aby to slo aj cez 3g/grps? Dik[/QUOTE
    Uz mi to ide! Mal som zle zadefinovane internet spojenie (wap/wap namiesto internet). :-) (
    Zdar,
    mám uplně stejný problém.
    Skype mi jede přes ActiveSync, jede přes Wifi, ale nejede přes 3G.

    Mohl bys poradit, jak jsi docílil toho, že ti to jede.

    Mám tam anglickou SIM, operátor O2.

    Pokud by to šlo, napiš postup, nebo nastavení toho tvého, nějak si to z toho odvodím.

    Dík Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    vicky_ce4you
    Guest

    tom.tnt> ide mi to cez fring, original skype klient cez gprs nefunguje. Ako som pisal, mal som zle nastavene pouzivanie spojenia na internet, mal som tam wap a nie internet v nastaveniach gprs, resp. pripojeni na net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    32

    Zdravim. Predem se omlouvam, ze pisu bez diakritiky, ale pisu na Kaiserovi, jedu v aute a nechce se mi zadavat znamenka pres "Fn" Neni to sice nijak extra dulezite, ale presto mi to celkem vadi! Nevite nahodou, jak ve Skypu NATRVALO vymazat ten jejich "Echo" kontakt? Vzdy kdyz znovu zapnu Skype, tak je tam znovu! Diky moc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    Zdravím, nainstaloval jsem si poslední verzi skype mobile a mám problém - nemohu ho spustit. Skype začne nabíhat, ale nikdy nenaběhne. V procesech ale mám skype.exe 2x, jako by se pouštělo ve 2 instancích. Zkoušel jsem odinstalaci, restart, novou instalaci, restart, ale pořád to samé.

    Čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak to sme dva, me to taky nenabehne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HTC TyTN II (Kaiser, Vario II) - Skype
    Od pavelikk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 20:04
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 11:59
  3. Skype a jeho podpora.
    Od Mibeus v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:28
  4. TyTN a Skype
    Od Hermes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 12:44