Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Spb Backup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Prosím o radu ohledně aplikace Spb Backup.
    1- Funguje tato aplikace bez problémů na M700?
    2-Při záloze aplikace vytváří dva souvory. SpbBackupRestore.exe a Backup_datum.exe K čemu oba soubory slouží?
    3-Jak se data obnovují po HR, případně má-li někdo tento postup vyzkoušený s tím, zda obnova proběhla korektně.
    4-Doporučujete nějaké speciální nastavení pro lepší funkčnost?
    Díky moc za radu. Zálohování není nikdy dost Hezký den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od j.wolker
    Prosím o radu ohledně aplikace Spb Backup.
    1- Funguje tato aplikace bez problémů na M700?]na X500 funguje 100%
    2-Při záloze aplikace vytváří dva souvory. SpbBackupRestore.exe a Backup_datum.exe K čemu oba soubory slouží?]Restore... je soubor ktery se vytvori az po obnove ze zalohy, klasicka zaloha vytvari soubor Backup datum,cas...
    3-Jak se data obnovují po HR, případně má-li někdo tento postup vyzkoušený s tím, zda obnova proběhla korektně.]Je to korektni, pouze nezalohuje SMS, na to funguje dobre PIMBackup
    4-Doporučujete nějaké speciální nastavení pro lepší funkčnost?]Ano, automaticke zalohovani kazdy den ktere po zaloze provede SR a umi i zadat PIN, idealni rano po probuzeni a mas pak cistou cihlu s volnou pameti
    Díky moc za radu. Zálohování není nikdy dost Hezký den.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    1. ano funguje
    2. exe je soubor se zálohou
    3. spustíš exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Díky za pomoc. Jen dotaz k upřesnění bodu 2. Při automatické záloze se vytvořily dva citované exe soubory. Který soubor se tedy použije pro obnovu po HR. A k čemu je potom ten druhý exe? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    ten druhy soubor nema koncovku exe nybrz koncovku txt a obsahuje casove informace o provedene zaloze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    To Rady4 Nezlob se, ale myslím že poznám rozdíl mezi příponou souboru *.exe a *.txt a log soubor to opravdu není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak ho zkus spustit . BTW seš si jist, že se ten soubor vytvoří při záloze a ne při instalaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ten soubor se vytvori pri zaloze, je tam jen jednou a je to utilita na obnoveni zalohy. Po spusteni se vybira soubor se zalohou pro obnoveni.

    Mimochodem druhy odkaz na googlu.

    Edit:
    Zalohy vetsi nez 200-400Mb pry samostatne nefunguji, k tomu je tam taky ten samostatny EXE soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    To Zivan: Diky za info. To by mohlo být ono. Vytvořil se jen poprvé a když ho smažu, vytvoří se při záloze znovu. PS A je lepší se zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti než pátrat na Googlu když na sezení u PC není moc času. Díky za ochotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak to je teda hrozně přínosná utilita... Není jednodušší spustit přímo exe soubor s příslušnou zálohou???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Docent
    Tak ho zkus spustit . BTW seš si jist, že se ten soubor vytvoří při záloze a ne při instalaci?
    V tom pripade si v polozce nastroje, pak polozka obecne zrus vytvorit nezavislou zalohu a uz se tam ten soubor tvorit nebude a ten co tam muzes smaznout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Mrknu na to. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od rady4
    V tom pripade si v polozce nastroje, pak polozka obecne zvol vytvorit nezavislou zalohu a uz se tam ten soubor tvorit nebude a ten co tam muzes smaznout.
    Takže je to PŘESNĚ NAOPAK, pokud ta položka JE zaškrtnutá, tak se ten soubor vytvoří .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Docent
    Citace Původně odesláno od rady4
    V tom pripade si v polozce nastroje, pak polozka obecne zvol vytvorit nezavislou zalohu a uz se tam ten soubor tvorit nebude a ten co tam muzes smaznout.
    Takže je to PŘESNĚ NAOPAK, pokud ta položka JE zaškrtnutá, tak se ten soubor vytvoří .
    Mas pravdu je to tak jak rikas, uz jsem to opravil
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,u SPB Backup se odjakziva ve vsech moznych verzich vytvori jako zaloha jeden .exe soubor a druhy .txt ,kde je info o nazvu,casu a datumu provedene zalohy.Nic vic,nic min
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PIM Backup
    Od Vita_Megane v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 13:47
  2. SPB Backup
    Od Thomson_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 08:36
  3. SPB Backup
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 10-05-2007, 20:23
  4. Backup
    Od cinko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2006, 22:19