Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: English ROM 5.2.1616.18120 Standard v3.7 (a starší verze) - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Vyšla nová ROM tentokrát 3.6 MEMORY FREE: 58% STORE FREE: 85%


    V nabídce start vznikla složka ACCESSORIES


    V nabídce start vznikla složka SETTINGS SHORTCUTS


    V nabídce start vznikla složka FUNCTIONS


    V položce Settings vznikla složka UI TWEAKS


    Tímto se docílilo většího přehledu v menu, navíc se jakakoliv položka nabídky START dá použít jako rychlá klávesa.

    Nabídka START vypadá ČESKY jen díky přejmenování zástupců


    Mé hodnocení je velmi kladné, neboď pokud nenainstalujete češtinu tak veškeré nastavení které se dříve muselo provádět přes registry případně pomocí utilit je již rovnou v ROM. Dále není již nutné provádět odemčení přístroje a další položky které autor této sekce označuje jako A1 A2 A3 B C1 C2 atd... je vhodné přepnout regionální nastavení na čeština, doinstalova českou T9, ale českou lokalizaci moc nedoporučuji, neboď zatím dostupné verze neosahují přeložené nové menu a stím je problém, neboď nezůstane v angličtině ale stane se z nej nepoužitelné menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Tak jsem se poprve vrhnul do flashovani WM6 a to na tuhle verzi. Autor zrejme stahl verzi 3.6, je k dispozici 3.7. Ale nejak v nabidce Start zmizely slozky Functions a Settings Shortcuts , nebo jsem slepy?
    Jinak se mne WM6 nezda nejak rychlejsi, asi tak jako zrovna cerstve flashnuty WM5...

    Edit: nejak mi zamrzava odesilani SMS z Vodafonu. Dela to pri prechodu z Flight modu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    po instalaci 3.7 WM6 mi vytuhne a nasledovne se provede restart telefonu.

    kdyz sem vratil WM5 tak vse ok..

    mel sem WM6 neakou ranou verzi a tam vse fungovalo bez rastartu.

    nesetkal sem stim nekdo.. ?
    musim delat format pred kazdym flashi ?

    dekuji za kazdou odpoved. nekde asi delam chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    máte flashnuté nové rádio pro WM 6 ?
    udělal jste format BINFS v Teratermpro ?

    ***ano ten format se musí udělat pokaždé
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    radio jsem zkousel s i bez.. na to to vliv nemelo..
    ale ten format jsem nedelal.. udelam a napisu. diky diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Je ve verze 3.7 nebo nejaky starsi VOIP/SIP client?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    tak pomohlo.. po formatu ani jeden vytuh dik za radu.. WM6 slape jak hodinky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    19

    tak jsem zkusil tu poslední 3.7 verzi ale po 2 dnech by telefon zdechlý jak lemra a nechtěl nic dělat svižně... a to jsem měl vše vyplé a ani restart nepomáhal :? a to dělal i při příjmání hovoru a vytáčení .... normálně prodleva jak prase a já několik vteřin neslyšel nikoho a ani ten člověk neslyšel mě ... ani vyzvánět nechtěl včas ale se zpožděním ... máte někdo stejný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    18

    Jak je to u v3.7 s názvy měsíců? Je tam starší wince.nls už standardně nebo jsou tam zase ta odporná římská čísla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od sairon
    Jak je to u v3.7 s názvy měsíců? Je tam starší wince.nls už standardně nebo jsou tam zase ta odporná římská čísla?
    porad starsi wince.nls nevim proc to uz ty partyzani zahranicni nepredelaj na normalni datum:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no snad se brzo objeví ROM s WM 6.1 a tam už bude datum v pořádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    18

    Tady je tedy dodatečně verze s opraveným datem: http://rapidshare.com/files/88642935...-fixed_nls.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    17

    Má cenu přecházet na v3.7?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    těžko říct,možná se brzo objeví nová ROM na základu new ROM pro Voxe, a taky se blíží vydání ROMek s WM 6.1, tak doufám,že ty se brzy taky objeví, tak to vypadá, že ve flashování se bude dát dobře procvičit v brzké době :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Pro me je nova ROMka jako droga. Proste ji musim mit.. Od vcera mam naflashovanou ROMku WM6 Platinum Edition 5.2.1711.18165.0.5.0 by NiTroGen, je v ni uz integrovana spousta uzitecnych vecicek, nic mi v ni nechybi ani neprebyva. I co se tyka stability tak je na tom zatim taktez dobre. Tot me prvni dojmy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neo ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 18:06
  2. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 15:13
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 08:44
  4. English ROM 5.2.1616.18120 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 10:52
  5. Perfect English Edition - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 277
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 16:43