Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Tovarni nastaveni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Prosim o pomoc jak nastavim MDA compact do tovarniho nasteveni,dekuji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Uděláš HR = hard reset. Pozor, přijdeš o všechna data a programy v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    a kde to v tom MDA najdu,nikde tam nevidim tu ikonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podržíš tlačítko power a uděláš soft reset.

    While holding down the power button press in on the reset button (reset hole) with your stylus for about 5 seconds.

    Většinou stačí se podívat do návodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    asi jsem blbej ale nejak to takle nefunguje,podrzim vypnuti mda a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přečti si to ještě jednou a pořádně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    jo četl jsem a kdyz zmacku to vypnuti tak zadny hard reset nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Podržíš tlačítko power a uděláš soft reset.

    While holding down the power button press in on the reset button (reset hole) with your stylus for about 5 seconds.

    Většinou stačí se podívat do návodu.
    Neumíš číst - píšu tam podržíš tlačítko power a uděláš soft reset nikoli stisknutím tlačítka power uděláš soft reset (nebo hard reset). Soft reset se dělá tak, že stylusem píchneš do otvoru pro soft reset.
    Koukám, že návod k použití ti nic neříká. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    nejak to nefunguje asi to je rozbite
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Takže ještě jednou pro nechápavý!
    Polož si MDA na stůl, drž tlačítko Power (to kterým to zapínáš on/off).
    Stále drž tlačítko Power a zespodu píchni stylus do SW resetu, oboje drž zároven dokud se nerozsvítí obrazovka.
    Přijdeš o všechny data co tam máš!
    Říká se tomu dvouhmat, protože držíš oboje zároven...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    21

    Dobrý den, měl bych jeden dotaz. Lze v kalendáři provést hromadné mazání starších záznamů (např. kdybych chtěl smazat veškeré záznamy v období 01.01.2007 - 30.06.2007) !!! Ale pouze v PDA, v PC musí zůstat !!! mám nastavenu synchronizaci pouze na posladní dva týdny

    Díky Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    (OT) Topik pro blbecky :sarcastic: (/OT)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    No jak u kterého modelu já u Aceru c531 mám takto 2tlačítka držet a píchnout stylusem do otvoru pak je hardvarový reset. Tudíž nevím jaký je u tohoto modelu zkrátka přečti si návod a když nemáš tak zavolej na podporu toho výrobce nebo si stáhni návod od toho výrobce na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    lachimahalb: Kdyz je nastavena synchronizace na posledni 2 tydny v minulosti, tak se pri synchronizaci smazou automaticky starsi zaznamy na PDA. Na Pc samozrejme zustanou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 18:47
  2. Automatické tovární nastavení po resetu Ipaq 3630 -pomoc!
    Od thomicxxx v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 14:42
  3. Loox C550 (5xx) - Hard Reset tovární nastavení
    Od josefkra v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-09-2006, 22:22
  4. Tovarni nastaveni MIO A201
    Od Bubla_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 10:38
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 15:12