Active sync chyba instalace- knihovny
zdravim, mam mensi problem s instalaci acivesync na muj pc. pri jeho instalaci (cca v polovine) mi to vyhodi tuto hlasku. Nevite nekdo co s tim ?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Obávám se, že tenhle web neslouží pro výuku začátků práce na PC... Pokud na svém PC nedokážeš sám najít a spustit soubor, jehož jméno tady máš na stříbrném podnose...
Pánové ipf a Honzabr prominou ;) , ale někde jsem slyšel, že je lepší hladového naučit chytat ryby než mu ty ryby stále dávat :sarcastic: .
Pánové ipf a Honzabr prominou ;) , ale někde jsem slyšel, že je lepší hladového naučit chytat ryby než mu ty ryby stále dávat :sarcastic: .
[QUOTE="Docent"]Zkus tohle:
1. zkontroluj, aby MAPI32.DLL v SYSTEM32 nebyl "read only"
2. spusť FIXMAPI.EXE[/QUOTE]
Mne to nepomohlo. Mapi32.dll neni read only, kdyz spustim fixmapi.exe, tak se vlastne nic nestane. Ani nevim, jestli se spustil. Ma se objevit nejake konzolove okno a nebo se proste fixmapi spusti nejak rychle na pozadi a clovek to ani nespozoruje?
1. zkontroluj, aby MAPI32.DLL v SYSTEM32 nebyl "read only"
2. spusť FIXMAPI.EXE[/QUOTE]
Mne to nepomohlo. Mapi32.dll neni read only, kdyz spustim fixmapi.exe, tak se vlastne nic nestane. Ani nevim, jestli se spustil. Ma se objevit nejake konzolove okno a nebo se proste fixmapi spusti nejak rychle na pozadi a clovek to ani nespozoruje?