Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: help - nemoznost obnoveni zalohy :-(

  1. #16

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Už mne nic nenapadá. Já zkušenosti s AS nemám, zálohuji na SD kartu. I když, i tak jsem si párkrát vyrobil obdobný problém a přišel o pár dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    tak to mne teda moc nepotesuje, no dnes to zkusim znovu se v tom postourat, preci jen s cistou hlavou a trochu uklidnen. ale jestli ot nepujde, tak budu opravdu ..... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od vurmik
    bohuzel je to hola cihla a tak k ni nemam zadnou kartu. to bych jinak udela, na svem psionu jsem to tam mel zalohovany.

    Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta cihla má slot na kartu. Na jakou? A druhý dotaz: odkud jste?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ne je to ipaq 3630, takze zadny slot :-( a jsem z litomeric, ale pres tyden funguju v praze.


    porad zkousim ruzny vecicky, ale stale nic. ach jo, jak z toho dostat ty zatraceny data. grrrr


    vsem diky za spolupraci a kdyby nahodou neco nekoho napadlo tak sem s tim :-)

    PS: uz sem se na to ptal, neni nejaky programek, jak tu zalohu rozbalit na PCa pak to prehrat jako klasicke soubory??

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ted sem si prochazel ten soubor zalohy, vse co sem htel v nem je, ale jak to dostat ven?? to mi je zahadou. pomoooooc posiiimm
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nemel jsi tam tak nahodou nahranou lokalizaci ? pokud jo, je potrebne si ji tam ted nainstalovat. jinak, HPC Vault Deluxe je to, co hledas. Nechapu, ze se tady na to nikdo neptal, stejne jako na verzi OS, jaky jsi tam mel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ne lokalizaci tam nemam, pouzivam pocket 2000 a async 3.7 diky za tamtu radu, zkusim se po tom podivat, nebo jestl mi poradis kde to najdu, budu rad. diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    diky strasne moc diky, to je uplne presne to co jsem potreboval, ufff, to mi spadnul kamen ze srdce

    vsem co se podileji na teto konferenci moc dekuji a moc jim fandim, doufam ze i ja jednou budu moci odpovidat a ne se jen hloupe ptat.

    taky vam za to chci dat alespon malou odmenu ve forme pristupu na moje stranky

    http://fotovurma.quasar.cz

    a pristup do tajne oblasti je "v833673"


    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No. pokud mas PKPC 2000, neuzival jsi lokalizaci (nemyslim ted, ale v dobe vytvareni zalohy) pak je tam jen par moznosti nastaveni regianl settings a o nic jine nejde, hesla a podobne veci s tim nic nemaji, jedine, co se testuje je typ zarizeni a regional settings. tak zkus volby, asi jsi tam mel nejakou EN neco, protoze cz tam neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    tak zaloha obnovana skoro uspesne, dokumenty jsou v poradku, uz jen nejde obnovit databaze agendy

    ma s tim nekdo nejakou zkusenost??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    cim jsi to delal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    no delal sem to pres ten program jak jsi mi doporucil, vse ok, az na tuhle agendu :-(

    co navsteva mych stranek :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tam bude problem s tim, ze ta databaze je jakoby nepristupna prepsani. zkus jeste to, co jsem psal, ne s timto programem, ale pres zmenu regional. no, hezke devce tam mas:-) na oplatku zajdi k nam na www :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    no v tom je praveten hacek, nevim jaky regional setings sem tam predtim mel, delal sem to dost chaoticky a netuchal, ze to ma takovou vahu. no s tim pristupovym prave to asi neco spolecnyhop bude mit, zkusim se na to to podivat.

    diky

    jo a kdyby jen jednu :-)

    no i ja naoplatku juknu na stranky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    tak sem scihnul i stranky a i sem udela tu obnovau znovu jak jsi mi poradil, kdyz sem se pokusil v pameti vypatrat to regional setings, jediny co si pamatuju ze jsem si to z usa menil na united kinkdom a pak to testnul a slapalo to, nastesti, ufff, kdyby to bylo vic do podrobna, tak bych to nuz nevyplodil.


    vsem jeste jednou moc diky za spolupraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Obnovení se zálohy po HR
    Od turboleon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 21:23
  2. Výběr dat ze zálohy pro obnovení
    Od ellbunda_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 06:16
  3. Obnoveni ze zalohy??? :-(
    Od VictorC v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 16:01