HW tlačítka na C550
Dobrý den,
nevím jak přenastavit tlačítka na mém C550.. fungují mi pouze směrové šipky s prostředním tlačítkem a pravé tlačítka (E2C a Dnes) ... levé tlačítka při zmáčknutí napíšou: při otevírání zástupce nebo vyhledávání názvu cílového souboru došlo k chybě... stejnou hlášku dělá i boční tlačítko zvukového záznamu..
Potřeboval bych tlačítka kontakty a kalendář přenastavit kvůli HR.. a po HR přenastavit E2C abych ho už NIKDY nespustil.. můžete mi pls poradit.. diky
nevím jak přenastavit tlačítka na mém C550.. fungují mi pouze směrové šipky s prostředním tlačítkem a pravé tlačítka (E2C a Dnes) ... levé tlačítka při zmáčknutí napíšou: při otevírání zástupce nebo vyhledávání názvu cílového souboru došlo k chybě... stejnou hlášku dělá i boční tlačítko zvukového záznamu..
Potřeboval bych tlačítka kontakty a kalendář přenastavit kvůli HR.. a po HR přenastavit E2C abych ho už NIKDY nespustil.. můžete mi pls poradit.. diky
Navrhujem hard reset celého zariadenia, a to aj vo väzbe na stratu ikoniek v nastaveniach, o ktorej píšeš v inom svojom príspevku. Ihneď po hard resete si prestav tlačítka tak, aby si nikdy viac ani náhodou nespustil E2C :) A až potom si inštaluj lokalizáciu a iné zbytočnosti...
Chvilku jsem se s tím HR trápil, ale nakonec to vyšlo (po píchnutí stylusem do resetu se tlačítka ještě nějakou dobu musí držet!!) teď už mám nabídku v settings kompletní a můžu říct že je tam toho opravdu hodně.. narozdíl jak jsem to měl předtím (4 ikonky :evil: ) Takže si připadám jako bych měl uplně nové PDA :)) Ale nevím čím to bylo.. teď se bojím nainstalovat znovu lokalizaci aby mi zase neudělala v tom PDA nepořádek.. pokud to bylo tím..