HTC Album
Zdar, nainstaloval jsem si HTC album do Tytn II funguje skvele, ale nemuzu prijit na to, jak mu rict, aby byl defaultnim prohlizecem.Obrazky jsou asociaovany furt s tim co je ve win.netusite nekdo?Diky
hmm tak to slo chvili, ted to ten prohlizes sice otevre ale fotku ne. mam normalne jako parametr "%1 "
Mám trošku tiež s ním problémy - pri každom spustení otvorí obrázky v stroji, ale ani za ten svet neviem ako zmeniť cestu, ako ho prinútiť pozerať sa na kartu medzi obrázky. Poradíte niekto??
[QUOTE="Slamka"]Mám trošku tiež s ním problémy - pri každom spustení otvorí obrázky v stroji, ale ani za ten svet neviem ako zmeniť cestu, ako ho prinútiť pozerať sa na kartu medzi obrázky. Poradíte niekto??[/QUOTE]
Vyresil jsi to nejak? Taky to marne hledam. Jak v zarizeni, tak tady a na xda-dev :(
Vyresil jsi to nejak? Taky to marne hledam. Jak v zarizeni, tak tady a na xda-dev :(
nasel jsem jedno reseni - novejsi verze aplikace, zobrazuje dotaz na cestu, kterou ma prohledavat pri kazdem spusteni... viz. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1704152&postcount=189