Artemis: Oficial WM6, vibrování při hovoru, vibruje neustále nepřerušovaně
Po upgradnutí Artemise na oficiální WM6 jsem narazil na zajímavý problém, který jsem nevyřešil.
Pokud zvolím jako oznámení hovoru, že mi má telefon vibrovat, pak tento vibruje, ale bez přestávky, tedy vibrivat začne a nepřerušeně vibruje až do odmítnutí nebo přijetí hovoru. Je to hrůza, zvláště pokud má člověk někde na stole, chce to prostě přerušovanou vibraci. Nevím však, jak toho dosáhnout, ani zda se jedná o vlastnost nebo bug...
Pokud zvolím jako oznámení hovoru, že mi má telefon vibrovat, pak tento vibruje, ale bez přestávky, tedy vibrivat začne a nepřerušeně vibruje až do odmítnutí nebo přijetí hovoru. Je to hrůza, zvláště pokud má člověk někde na stole, chce to prostě přerušovanou vibraci. Nevím však, jak toho dosáhnout, ani zda se jedná o vlastnost nebo bug...
Jsem na tom stejne a mam pozorovani, ze to vibruje bez prestavky po dobu 1 prehrani zvuku zvoneni, pak da pauzicku a jak zacne dalsi prehravani zvuku, vibruje nanovo...pokud je tohle pravda, tak to vypada na vlastnost :)
U mě fungují přerušované vibrace pouze u standartních vyzváněcích tónů. U MP3 je vibrace nepřetržitá. Myslím, že to je normální vlastnost WM.
Tím to nebude, používám ring vision a ten je .wma . MP3 jsem nezkoušel zatím. Prostě to vibruje furt a potvrzuju, že po celou délku skladby(tónu), zkoušel jsem většinu tónů které jsou v nastavení přístupné a zatím jsem žádné úpravy nebo doplňování tónů nedělal. Přeruší se jen v mezeře mezi koncem a novým začátkem.
Kdo z vás má nainstalován phonealarm?
Kdo z vás má nainstalován phonealarm?