Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: IGO a nové POI zpomalí načítání

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Zdravim.
    Zkoušel jsem si udělat zájmové body POI aplikací POIExplorer.Vše pravděpodobně funguje.Soubor má cca 1,55MB což bude asi OK.
    Ale docela velký problém mám se spouštěním IGO.Při zpuštění se to na nějaku dobu zastaví u hlášky Phone Edn či tak nějak a dále to pokračuje v načítání také hrozně pomalu.Po najetí IGO je již vše bez problému,pokud nechci upravovat tyto nově přidané body.Při jejich Editaci v IGU se to také moc pomalu načítá.

    Udělal jsem někde chybu,nebo je to normální?Pokud je to normální,tak se asi na POI vykašlu,protože čekat mnohonásobně dýl na zpuštění IGO než bez POI opravdu asi nebudu.

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    37

    Je to normální,čím více POI tím pomaleji nabíhá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak to je škoda.Rozdíl je opravdu propastný až se zdá že to zatuhne...

    Skusim to změřit a dám vědět pro představu.Takle dlouho se mi to nezdá,když to není až tak moc velký od originálu...

    Ale děkuji za odpověď..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    37

    Poprvé jsem si myslel,že to zatuhlo a provedl jsem reset.Teď již to vím,tak čekám,až naběhne.Markantní je to když se dají nové Kamery/radary/,to je teprve doba,pozor,ale podruhé už to jede v pohodě,asi je to tím,že si iGO vytváří soubory do db v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak to je fakt škoda.Holt budu přepisovat název jednotlivých POI podle aktuální potřeby.
    Start IGO je u mne kolem 9 sec.S upraveným POI to je 55 sec.To už je dost na to abych čekal na spuštění.
    Moc nechápu proč to u toho "zaseknutí" píše Phone End

    Ale to už je jedno.Teť vím že je to normální a nejde s tím nic dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    To je pravda. Mne sa Igo tiez velmi spomalil po importovani vlastnych POI, co chapem ako dost velky nedostatok a hlupu chybu od tvorcov igo. Taktiez by som rad vedel ako mozem editovat povodne POI v igo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    23

    Původní POI v iGo jsou uložené v souborech map. Zatím sem nikde nenašel editor, který by je uměl vyextrahovat.
    Co se týká vlastních POI, tak původní databáze u mapy není až tak špatná, běžné věci jako benzinky, restaurace a bankomaty docela zvládá, takže sem časem přišel na to, že opravdu potřebuju čtyři nebo pět kategoriíí o nějakých 50-60 bodech, což mi iGo nijak citelně nezpomalilo. Možná kdyby se daly mazat originální POI, byla by situace jiná. Někde sem četl, že mapy USA a Kanady byly právě z důvodu zrychlení vydané ve dvou verzí, kdy jedna měla značně zredukované množství POI.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. BeelineGPS - načítání .xml
    Od overgrounder v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 15:37
  2. wifi - načítání stránek
    Od greenbery_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 16:44
  3. Načítání grafických formátů
    Od Squad_leader_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 18:15
  4. Načítání dat z GPS BT
    Od Aaaik v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 14:20