Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Tomtom navigator 6-problém při konfiguraci

  1. #1

    XDA XDA je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den, mám dotaz ohledně problému který mi píše úvodní obrazovka, když se spustí tomtom, tak mi to napíše:žádné mapy nebyly nalezeny.
    Chci se zeptat, kde je problém?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Maš legálně TomToma??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Na jakém stroji to provozuješ (XDA?) a kde máš mapy uloženy? Na kartě?. Stává se to, když mašinka nečte kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    XDA XDA je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    To Mates2: Mám Eurotel Dataphone 2, a mapy mám uloženy na kartě
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Stává se to, když mašinka nečte kartu.
    A také se to stává u nelegálních verzí TomToma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    XDA XDA je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Ok děkuju za odpovědi, verzi mám originální, a tedka jsem zkusil vyčistit otvor kam se dává pamětová karta a prostříkat, a už se mi to povedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od scrollbol
    A také se to stává u nelegálních verzí TomToma.
    A proč :sarcastic: ?
    Nemůže se to náhodou stát i u legální verze, pokud je použitá různá kombinace mapy a programu (třeba program 5, mapy 6 a obráceně, o starších ani nemluvě)?

    BTW celkem se přestávám divit lidem, kteří používají programy různě upravené... (viz např. zkušenosti legálních uživatelů s iGO).
    Před pár léty jsem si koupil na PC MusicMatch Jukebox, jeden z prvních, nebo snad vůbec první, program, který jsem koupil... Velkoryse jsem k tomu zakoupil za $30 doživotní upgrade... První problém nastal asi po roce, kdy mně to po přeinstalaci na novější verzi nechtělo vzít původní číslo, po mailu s prodejcem se to vyřešilo.

    No a nedávno jsem přeinstaloval PC znovu a čuměl jsem jak puk - ta původní firma to v r. 2004 prodala Yahoo a to ten produkt teď dává zadarmo, prošpikované svojí reklamou... Takže za $30 jsem se v r. 2001 mohl ožrat jak hyena a rozhodně by to byl smysluplněji utracený peňýz než za ten doživotní upgrade : .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    U cracknutých verzí vznikal tento problém pane hloupý
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Co je to cracknutá verze? Mapa odemknutá generátorem z Rapidshare? A jak ta mapa pozná, že je odemknutá nelegálně? Ta tvoje rada má cenu Čunkova ministerského dekretu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Mapa odemknutá keygenem je jako originál ,jsou bohuzel i jiné a méně štastné zpusoby cracknutí pane Docente Čunku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mno, takže co z tvé geni(t)ální odpovědi na původní dotaz vyplynulo? Žes něco plácnul, ovšem s tazatelovým problémem to nemělo co do čunění, že? Howgh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Že tazatel možna používá cracknutou verzi a proto ma tento známý problém který se vyskytuje hlavně u cracklých verzí To ti nedošlo Docente Čunku,nebo si sedíš na vedení..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 10:17
  2. TomTom Navigator 5.0 - problem s GPS
    Od Pa.el v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 21:40
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 14:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 22:06