Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: Jak instalovat nové aplikace?

  1. #16

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pomalu s tou sebechválou
    Já jsem si před dovolenou přeinstaloval celé MDáčko, jenže jsem si nestihl udělat zálohu na SD a samozřejmě se mi povedl tvrdý reset a bylo hotovo. A tak jsem dva týdny hrál karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ipf
    Já jsem si před dovolenou přeinstaloval celé MDáčko, jenže jsem si nestihl udělat zálohu na SD a samozřejmě se mi povedl tvrdý reset a bylo hotovo. A tak jsem dva týdny hrál karty
    Jo jo, take se mi to stalo Klasicke Murphyho zakony, prvni neplanovany full reset me potkal take v odlouceni od desktopu, navic v cizine. Prisel jsem na dve reseni - bud udelat na kartu full backup, a nebo mit na karte instalacky v CABu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Na ce4you v sekci software by se automaticky mely na mobilni strance zobrazovat pouze aplikace primo spustitelne / instalovatelne z PDA.
    Chyba lavky! Vetsina programu v teto sekci (mozna, ze vsechny) jsou ve formatu ZIP a jeden ze dvou "rozzipovacu". ktere tady jsou. je jenom pro desktop a druhy je "zazipovan"! :O A ted babo rad!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No viditeops: Takze jsem upravil jak clanek, tak i sekci freeware pro PDA, nyni jsou tammprime linky k .EXE souborum programu ezyUnZIP, ktery si se .ZIPy poradi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    18

    stáhl jsem si na PDA (HP IpaQ rx3715) program ve forme exe, vše funguje, ale než se k němu proklkám dá to práci. Je nějaký způsob jak "volně" nakopírovaný exe asociovat se soubory a vložit ho do start menu? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od BigOne
    stáhl jsem si na PDA (HP IpaQ rx3715) program ve forme exe, vše funguje, ale než se k němu proklkám dá to práci. Je nějaký způsob jak "volně" nakopírovaný exe asociovat se soubory a vložit ho do start menu? díky
    Vytvořit zástupce a uložit do Windows\Start Menu\Programs nebo Windows\Start Menu\
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od BigOne
    asociovat se soubory
    Program PocketTweak
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Resco Explorer
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    Stahnoul sem si dorucenku:http://mobile.ce4you.cz/forums/download_file.asp?f=1250&d=/files/forums/cz/0000041708/dorucenka.ARM.cab ale v ActiveSync v okne Add/Remove programs se ta aplikace neobjevi.V cem je tedy problem?Mam MDA Compact teprve tyden.Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Taras
    Stahnoul sem si dorucenku:http://mobile.ce4you.cz/forums/download_file.asp?f=1250&d=/files/forums/cz/0000041708/dorucenka.ARM.cab ale v ActiveSync v okne Add/Remove programs se ta aplikace neobjevi.V cem je tedy problem?Mam MDA Compact teprve tyden.Dik
    Protože jsi si stáhnul z mobilní verze stránek, předpokládám, že máš soubor dorucenka.arm.cab v PDA. A teď ho musíš instalovat. Pročti si tento článek - je tam vše dobře popsáno. Ve stručnosti: pomocí CabInstl si nainstaluješ na Tebou zvolené místo, jinak se instaluje do PDA.

    Pokud jsi úplný začátečník, doporučuji k prostudování na titulní stránce www.ce4you.cz v pravém sloupci rubriku Začínáte? Čtěte!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Cez ActiveSync som odinstaloval vybrany program. Zistil som ale, ze program zmizol iba z mojho PC ale v iPAQu zostal. Tento program ale nevidim ani v iPAQ(Remove Programs) ani ho uz nemozem odinstalovat cez ActiveSync. Ako sa ho mam zbavit z iPAQu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    o jaký program se jedná?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    KapesnySlovnik (autor Miloslav Konopik alias Peak
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    navrhoval bych vzit celou slozku se slovnikem a zahodit (smazat), jestli se s tim chces jeste nejak parat, tak muzes prohledat registry, jestli tam po nem nezustaly nejaky zapisy. Nebo to muzes znovu nainstalovat pres to a pokusit se o odinstalaci znova, ted treba primo z PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3

    Když tak nutně instalujete programy přímo v PDA, tak jsem narazil na CAB soubor, ale nechci ho instalovat přímo do paměti RAM, ale na paměťovou kartu. Nevíte jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nelze instalovat zadne aplikace
    Od Spawncz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 09:11
  2. Mam HTC TyTN a nevim, jak instalovat aplikace
    Od mifune v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 13:11
  3. HTC Artemis P3300 - nelze instalovat aplikace
    Od LLLLL_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 22:56
  4. nemohu instalovat aplikace -WM5
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 23:03
  5. Jak instalovat JAVA aplikace na SDkartu
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 20:29