Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Odpojení paměťové karty

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Mám menší problém dnes ráno jsem si vzal svůj loox N560 a koukám že pamětová karta je prázdná,i když indikátor hlásil 404 MB volných což je v normálu...Po vysunutí a zasunutí karty je vše zas v pořádku...Neví někdo v čem by mohl být problém popřípadě jeho řešení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    To jeste neni problem, me po synchronizaci ve Vistach hlasila 4GB karta 90 MB volno, ale na karte byly 2 nesmyslny soubory a ani pres ctecku a programy na obnovu se mi nepodarilo z toho vytahnout a zalohovat vic nez 10%. A to byl problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    a nemůže to bejt tim že sem měl procesor na turbo ? Ješt mám jednou otázku a to jestli je rozdíl ve stabilite PDA když dám procesor na turbo nebo na automatik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    ve stabilitě ani tak ne, jako spis ve spotrebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Kdyz uz se tu diskutuje o pametovce, tak to hodim sem. Mam s ni trosku problem. Mam 4 GB kartu tusim od Pretecu (ted nemam u sebe). Koukam casto pres TCPMP na avi, ale pokud to na chvili pauznu a mezitim mi skoci N560 do sleepu, tak pri stisknuti tlacitka napajeni uz nevidi zadny data na karte :-( Musim pda restartnout. Taky jsem zkousel SBSH Ilauncher a na Today zapnout ukazatel pametovky a to mi pri novem zapnuti (pokud jsem mel pda natvrdo vypnute) rovnou vytuhne. Musim kartu vysunout, pda restarnout a teprve po nabehnuti kartu vratit.

    Vim, ze kdysi u Varia wm5, chvilicku trvalo, nez se karta inicializovala. U Touche ale zadnou prodlevu nevidim.Takze se chci zeptat: Je tohle chovani normalni? Nebo je nekde chyba (N560, wm5 nebo karta)?

    Diky za info

    Edit: Tak dneska se mi stalo, ze jsem dokoukal film, vypnul TCPMP, pak pda uspal a kdyz jsem pak jel z prace, tak najednou soubory nikde. Tentokrat jsem kartu jen vyndal a zandal a soubory byly na svete. Dost me to toci :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    také se mně to stává, že se dívím na film, vypnu a zapnu a film je seklý a na kartě "nic není" - ale stačí vytažení a zasunutí, je to nepříjemné, ale jde to přežít Přičítám to tomu, že je to 4GB karta, u které jsem rád, že vůbec jede, tak to nějak neřeším
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    75

    tak to vam zavidim ze vam pomuze vysunuti karty a restart ja behem poslednich dvou tydnu prisel o data na karte 3x a nepomohla ani ctecka nic PDA, ctecka s Vistou i s XP hlasi ze zbyva 500MB volneho mista ale data zadna (4GB SDcko od pretecu) nevim zda-li reklamovat kartu nebo PDA ale uz me to pekne s**e
    (
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ja jsem nakonec vyreklamoval kartu. Ale stejne mam ted pda nastaveno, ze ho vypinam rucne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od burticek
    Ja jsem nakonec vyreklamoval kartu. Ale stejne mam ted pda nastaveno, ze ho vypinam rucne.
    hmm, to já zas mám APacer 4gb 150x a zas se mi zacala poskozovat data, problém má i čtečka, po formátu karty už pda kartu nevidí, karta po otestování je bez chyby, pouze ji moje FSC560 nemá ráda..:-( no nic udeláme z ni readyboost...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Duplikace paměťové karty
    Od Viktor Čistič v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 13:49
  2. Mizení paměťové karty - SD Help!!
    Od ales.b v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 10:56
  3. SD pametove karty
    Od Sochor Vaclav4 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-09-2005, 13:12
  4. Paměťové karty SD
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 11:08
  5. výpadky paměťové karty
    Od pka v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 15:10