Správce úloh WkTask v Češtine a Slovenčine
Dobrý deň!
Preložil som skvelého freewarového správcu úloh (task manager) do Češtiny a Slovenčiny. Aplikáciu si môžete stiahnúť tu. Na stránke programu je aj veľmi názorné video ukazujúce čo všetko táto aplikácia dokáže. Prosím napíšte mi Vaše výhrady a komentáre k prekladom. Ďakujem
Update: Aplikácia od verzie 1.0.4.0 používa nový formát jazykových súborov. Po ich stiahnutí a skopírovaní do priečinku WkTask môžete jazyk aplikácie meniť priamo z aplikácie zo záložky "O programe" bez nutnosti úprav v databáze Registry. Pokiaľ používate starú verziu lokalizačných súborov (.MUI), tieto treba pred použitím nových prekladov odinštalovať.
Preložil som skvelého freewarového správcu úloh (task manager) do Češtiny a Slovenčiny. Aplikáciu si môžete stiahnúť tu. Na stránke programu je aj veľmi názorné video ukazujúce čo všetko táto aplikácia dokáže. Prosím napíšte mi Vaše výhrady a komentáre k prekladom. Ďakujem
Update: Aplikácia od verzie 1.0.4.0 používa nový formát jazykových súborov. Po ich stiahnutí a skopírovaní do priečinku WkTask môžete jazyk aplikácie meniť priamo z aplikácie zo záložky "O programe" bez nutnosti úprav v databáze Registry. Pokiaľ používate starú verziu lokalizačných súborov (.MUI), tieto treba pred použitím nových prekladov odinštalovať.
diky moc, cestina se hodi. wktask pouzivam uz docela dlouho, musim uznat ze lepsa taskmanager by pohledal.
opravdu doporucuju vsem tuhle aplikaci vyzkouset
opravdu doporucuju vsem tuhle aplikaci vyzkouset
Ahojte.
Akym sposobom sa meni jazyk v aplikacii?
Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.
Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.
[QUOTE="jkubovic"]Ahojte.
Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.[/QUOTE]
Treba upravit v registroch kluc 'SysLang' v 'HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI' na 1051(041B) pre slovencinu, ci 1029 (0405) pre cestinu a restartovat PDA. Odskusane na mojom PDA.
Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.[/QUOTE]
Treba upravit v registroch kluc 'SysLang' v 'HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI' na 1051(041B) pre slovencinu, ci 1029 (0405) pre cestinu a restartovat PDA. Odskusane na mojom PDA.
Ahoj, když si prohlížím poslední hovory nebo mi někdo volá tak mi zůstane nahoře v liště záložka telefon a nejde vypnout jedině " okamžitě ukonči" a když to ukončím tak se mi vypne telefonní část a nelze příjmout hovor, dělá to ještě někomu????
Pro telefon zvolte moznost "vzdy skryj" - k teto se dostanete dlouhym tapnutim na tlacitko telefonu na panelu anebo z menu pristupnem dlouhym tapnutim na tlacitko X. Pak se da telefon ukoncit cervenym tlacitkem telefonu bez soucasneho ukonceni cele telefonni casti.
mám HTC TyTN a požíval jsem verzi 1100 a teď jsem stáhl nejnovější verzi 1173c, která mi bohuže nahoře na display udělá čáru a nevím jak se jí zbavit. Nevíte co s tím?
Skvely program akorat ma problemy s programy od LCG...Kdyz mam zaply slick a prijde mi na icq zprava tak okamzite vybafne tlacitko stejne jako kdyz podrzim stylus na spustenem programu tzn. moznosti: Zavrit, minimalizovat, okamzite ukoncit atd....nevite nekdo jak se toho vyvarovat?...obcas se mi stava ze omylem potvrdim zavrit a slick nebo profimail se zavre :(
Ahoj. Je to fakt výborný program, po dlouhé době se zbavuji svého oblíbence MagicButtonu. Jedna věc mě mrzí; na mém Looxu C550 mě nefunguje regulace podsvícení ? Mezi uvedenými typy podporovaných přístrojů je v nastavení i Loox N560, což je až na silnější procesor a integrovanou GPS to samé zařízení jako mám já. Tak v čem je problém ? Má někdo podobné zkušenosti ?
P.S. Ještě chci pochválit výbornou, OPRAVDU českou lokalizaci programu I s diakritikou!!! Super!
P.S. Ještě chci pochválit výbornou, OPRAVDU českou lokalizaci programu I s diakritikou!!! Super!