Filtrovnání SMS
Potřeboval bych prográmek na filtrování příchozích sms. Kdyby to šlo nastavit, že sms od toho a toho se po příchodu nakopíruje do předem zvolené složky...
SMSHide vypadá dobře, ale chce novou verzi, kterou jsem už nenašel. MagicCall mi při testování začal sám od sebe vytáčet čísla, tak šel pryč a ted se ho bojím znovu instnout...
Má někdo ještě nějaaký nápad na filtr sms?
Má někdo ještě nějaaký nápad na filtr sms?
Odpovím si sám... :-)
Lze zhruba použít:
EasyHelper SMS Security
HideSMS
SmartSMS
SecretSMS
Eye on Privacy
smsOrganizer (ale ten je již starý)
EDIT: ani jedno nevyhovuje. Škoda
Lze zhruba použít:
EasyHelper SMS Security
HideSMS
SmartSMS
SecretSMS
Eye on Privacy
smsOrganizer (ale ten je již starý)
EDIT: ani jedno nevyhovuje. Škoda
Koukám, že to bude jen můj thead.
Takže neexistuje nějaký aspoň primitivní soft, který by uměl základní filtrování sms, něco na způsob filtrů v emailu?
Takže neexistuje nějaký aspoň primitivní soft, který by uměl základní filtrování sms, něco na způsob filtrů v emailu?
Filtrovat umí Flexmail, ale nevím jestli to už pro tebe není moc komplexní program. Nahradí původní sms a email.
Je škoda, že autor programu smsOrganizer nevydá plnou verzi. Ten program umí přesně to co chceš a daleko víc, ale v této chvíli je to omezený na tři pravidla. V lednu jsem mu psal a sliboval, že full verze bude za nějaký ten měsíc. Teď na emaily už vůbec nereaguje :(
Ještě mám pocit, že filtrování do složek sliboval i autor programu MagiCall v některé z příštích verzí. Projdi si jejich forum.
Je škoda, že autor programu smsOrganizer nevydá plnou verzi. Ten program umí přesně to co chceš a daleko víc, ale v této chvíli je to omezený na tři pravidla. V lednu jsem mu psal a sliboval, že full verze bude za nějaký ten měsíc. Teď na emaily už vůbec nereaguje :(
Ještě mám pocit, že filtrování do složek sliboval i autor programu MagiCall v některé z příštích verzí. Projdi si jejich forum.
mno co ja vim, tak wm6 lehce filtrovani umeji, staci ve zpravach zacit psat na klavesnici a ono to filtruje podle shody v odesilateli i v textu
Přiznám se, že jsem smsorganizer našel, ale netesttoval, odradil mě od něj datum poslední aktualizace, což je konec roku 2006! :disgusted:
Jinak máš pravdu, umí přesně to, co potřebuji.
Jinak máš pravdu, umí přesně to, co potřebuji.
Já jsem velice spokojen s Magicall-em, ale ten spíš používám aby se dotyčná osoba nedohmátla SMS, které nejsou adresované jí:D Teď mi může psát kdo chce co chce a nikdo jiný krom mě se nic nedozví. Pro mě neocenitelný program:$: