Verze lokalizací pro Treo 750
Ahoj.
Mohl by zde někdo vypsat kolik CZ lokalizací pro tento Palm existuje?
Našel jsem dvě od Mobilnauta. Jsou to prý malé lokalizace. Po naistalování nesleduji žádné počeštění a tyto programy se ani pak nenalézají v program files a nejsou ani v možnostech k odinstalování.
Nyní mám od Sunny... vrzi Pro na 14 dní, ale i tak bych raději CZ od Mobilnaut - podle popisu by měla i hardwarová tačítka pak umět ěšřč...
Díky za odpověď.
Mohl by zde někdo vypsat kolik CZ lokalizací pro tento Palm existuje?
Našel jsem dvě od Mobilnauta. Jsou to prý malé lokalizace. Po naistalování nesleduji žádné počeštění a tyto programy se ani pak nenalézají v program files a nejsou ani v možnostech k odinstalování.
Nyní mám od Sunny... vrzi Pro na 14 dní, ale i tak bych raději CZ od Mobilnaut - podle popisu by měla i hardwarová tačítka pak umět ěšřč...
Díky za odpověď.
Když se podíváš na web Sunnysoftu, tak to tam máš podrobně vysvětlené - rozdíly mezi verzemi verzemi Pro, Small a Standard. Obdnobně i druhé konkureční lokalizace.
A samozřejmě o obou je diskutováno zde.
A samozřejmě o obou je diskutováno zde.
Já mám Mobilnaut Treo Keyboard - už podle názvu je patrné, že se jedná o počeštění klávesnice (české znaky pro kombinace s klávesou Alt). Nemůžu si stěžovat, ve verzi 2.3 umí i zabránit vyskočení sw klávesnice, kterou samozřejmě na Treu na nic nepotřebuju.
[QUOTE="babaq"]Já mám Mobilnaut Treo Keyboard - už podle názvu je patrné, že se jedná o počeštění klávesnice (české znaky pro kombinace s klávesou Alt). Nemůžu si stěžovat, ve verzi 2.3 umí i zabránit vyskočení sw klávesnice, kterou samozřejmě na Treu na nic nepotřebuju.[/QUOTE]
JJ. To mě zajímá. Kompletní počeštění poměrně dost spomaluje. Můžeš tedy s tím tvým softwarem napsat český text s ěščřž.. aniž bys musel vyndavat stylus?
Díky moc za odpověď.
JJ. To mě zajímá. Kompletní počeštění poměrně dost spomaluje. Můžeš tedy s tím tvým softwarem napsat český text s ěščřž.. aniž bys musel vyndavat stylus?
Díky moc za odpověď.