Vito FunContact – správce kontaktů inspirovaný iPhone
Společnost Vito Technology uvolnila zcela novou aplikaci - správce kontaktů pro Windows Mobile, který nabízí snadné ovládání prsty, velmi podobné či chcete-li inspirované iPhone. Pomocí FunContact máte rychlý přístup do kontaktů, historie volání. Řadit lze dle jména, příjmení či společnosti.
Aplikace má velké ikony, takže snadno můžete ovládat pouze prstem - bez použití stylusu. Inspirace z iPhone je i patrná z dalších věcí, jako je rolování, efektní grafické zpracování, dobrá přehlednost. Na spodní liště jsou navíc tlačítka dalších voleb - volání, SMS a uložení kontaktu.
Protože smartphone nemají dotykový displej, je zcela logické, že verze tohoto prográmku pro ně není a nikdy nebude.
Stránky aplikace jsou zde nebo zde. Cena činí 19,95 USD a k dispozici máte trial verzi platnou 14 dní po nainstalování.
Je-li vám líto 20 dolarů, můžete vyzkoušet některou aplikaci freeware (PocketCM), která se liší asi pouze v horší barevnosti.
Aplikace má velké ikony, takže snadno můžete ovládat pouze prstem - bez použití stylusu. Inspirace z iPhone je i patrná z dalších věcí, jako je rolování, efektní grafické zpracování, dobrá přehlednost. Na spodní liště jsou navíc tlačítka dalších voleb - volání, SMS a uložení kontaktu.
Protože smartphone nemají dotykový displej, je zcela logické, že verze tohoto prográmku pro ně není a nikdy nebude.
Stránky aplikace jsou zde nebo zde. Cena činí 19,95 USD a k dispozici máte trial verzi platnou 14 dní po nainstalování.
Je-li vám líto 20 dolarů, můžete vyzkoušet některou aplikaci freeware (PocketCM), která se liší asi pouze v horší barevnosti.
Já používám Contakt manager, který je zadarmo, a jsem spokojenej...tohle je hezké, malované, rád se v sobotu kouknu, jestli to někdo má. V nákupáku to ještě nebylo, tak uvidíme.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"].....................
[/QUOTE]
Priznam se ze trosku ano a s aplikaci pocketCM jsem velmi spokojeny :))
[/QUOTE]
Priznam se ze trosku ano a s aplikaci pocketCM jsem velmi spokojeny :))
Je tu verze 2.0. Odstraněny chyby předchozí verze, zvýšena rychlost a zlepšeno ovládání. Snížena cena z 19,95 USD na 14,96 USD.
Uz je tu verze 2.1
Musim rict ze tahle aplikace si tech nekolik dolaru zaslouzi, protoze narozdil od zabugovaneho pocketCM je vyborne pouzitelna
Musim rict ze tahle aplikace si tech nekolik dolaru zaslouzi, protoze narozdil od zabugovaneho pocketCM je vyborne pouzitelna
to mas sice pravdu, ale oproti CM mi v ni citelne chybi jedna vec - historie sms a volani u kontaktu ... jinak bych se tema par stovkama nevahal :-(
Mne v pocketCM zatim nikdy sms korektne nefungovaly, takze to mi fakt nechybi. Mozna ta historie volani, trosicku. Kazdopadne jako aplikace pro pristup k adresari je to to nejlepsi co sem vyzkousel. Mozna az pocketcm casem dospeje, tak se k nemu vratim:)